JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: - hypotéka na koupi nemovitosti - refinancování úvěrů, hypoték - Americká hypotéka na cokoliv - rychlá půjčka se zástavou nemovitostí - spotřebitelský úvěr.

Financování firem. Poskytování firemních úvěrů, obchodních garancí, financování zásob, zajištění kapitálového vstupu do společnosti, správa pohledávek.

Administrativní a poradenské služby v oblasti obchodování.

Poradenství-oblast bezpečnosti: -k Zákonu č.148/1998 Sb o ochraně utajovaných skutečností, zpracování dokumentů: -bezpečnostní analýzy, politika, projekty -dokumentace objektové bezpečnosti dle § 14 vyhlášky NBÚ č.258/1998 Sb. -provozní dokumentace bezpečnosti informačních systémů dle vyhlášky NBÚ č.56/1999 Sb. ...

* Vedení účetnictví a účetní poradenství. * Ve spolupráci s partnery daňové poradenství, účetní audit, právní služby pro podnikatele a podniky.

Advokátní kancelář - generální praxe - slovenské právo

Finanční a poradenská společnost. Poradenství: - ekonomické - daňové, daně: - správa pohledávek, pohledávky. - oceňování majetku - nemovitosti, podniky, nepeněžní vklady, hmotný i nehmotný majetek.

Finanční a poradenská společnost. Poradenství: - ekonomické - daňové, daně: - správa pohledávek, pohledávky. - oceňování majetku - nemovitosti, podniky, nepeněžní vklady, hmotný i nehmotný majetek.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Poskytuje - poradenství v oblasti financí Poskytuje - poradenství v oblasti investic

Advokátní kancelář - občanské a obchodní právo - nekalá soutěž - zadávání veřejných zakázek - právo obchodních společností zakládání, likvidace

Advokátní kancelář - právo občanské - právo obchodní - mezinárodní právo soukromé - právo obchodních společností - právo konkursního řízení - právo mezinárodního obchodu - právo duševního vlastnictví a hospodářské soutěže - právo směnečné - právo pracovní

Máte výdaje? Schází Vám peníze do výplaty? Poskytujeme nebankovní půjčky a úvěry určené k financování vašich aktuálních potřeb a nečekaných výdajů. S výhodnou úrokovou sazbou již od 8, 9% p.a. si můžete půjčit opravdu na cokoliv, rychle a bez ručitele. Peníze Vám vyplatíme v hotovosti nebo na účet.

Rozvíjíme podnikavost a leadership skrze data z účetnictví. Vedeme účetnictví a z něj dáváme jasná doporučení pro rozvoj podnikání, kde ušetřit a jak vydělat.

Autopůjčovna - osobní a dodávková vozidla Zapůjčení náhradního vozidla Poradenská a znalecká činnost v oboru likvidace pojistných událostí z povinného a havarijního pojištění Znalecké posudky

Daně - Finance - Marketing. Komplexní služby pro podnikatele a firmy. -Analytická činnost -Plánovací činnost -Manažerská činnost -Vedení účetnictví -Daňová optimalizace. Poradenství - daně, ekonomika, marketing, management. Zpracujeme finanční, marketingovou a daňovou analýzu, marketingovou strategii, finanční plán. Provádíme – krizové ...

Dražební kancelář. Člen české asociace dražebníků. Člen komory specialistů pro krizové řízení a insolvenci v ČR. Služby: - provádění veřejných dražeb dobrovolných - likvidátor obchodních společností, družstev a ostatních podnikatelských subjektů - ceny a odhady nemovitostí a movitostí, strojů a zařízení, vozidel a techniky.

Účetní poradenství. Vedení účetnictví. Daňové poradenství.

Zpracování mezd. Personalistika. Daňové poradenství.

Nabízíme služby v oblasti financí, půjček a financování investic. Zajišťujeme překlenovací půjčky. Poskytujeme investiční poradenství a hypoteční servis. Zabýváme se oddlužením klienta i zastupováním před exekutorem a odkupem krátkodobých pohledávek.

Advokátní kancelář - právo občanské, rodinné rozvody, společné jmění manželů a trestní