JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Našim klientům nabízíme komplexní vedení a zpracování účetnictví. Poskytujeme komplexní a cenově dostupné služby pro širokou podnikatelskou klientelu. Mezi naše služby patří: - zpracování účetnictví a daňové evidence - zpracování a komplexní vedení mzdové agendy, včetně ročních přiznání - zpracování pracovní smlouvy a platového výměru - ...

Daňové, ekonomické a účetní poradenství. Vedení podvojného účetnictví, daňové evidence. Likvidace firem.

Účetní a daňový servis - vedení účetnictví - personální a mzdová agenda.

Služby: - online účetnictví a fakturace

Patentová, znalecká a známková kancelář v Ostravě: - zpracování patentových přihlášek, vynálezů, užitných vzorů - registrace užitných, průmyslových vzorů i do zahraničí - známková rešerše - registrace ochranných známek - registrace, zabezpečení internetových domén - měsíční sledování známkového fondu - odhalení porušení zpráv - ochranné ...

Služby v oblasti pojištění a riskmanagementu - pojištění majetku, vozidel, osob - hypotéky, spoření, investice - vyřizování škod a řízení likvidace.

Služby: - vedení účetnictví - zpracování daní - auditorské služby.

Služby - poskytování půjček - půjčky na vše.

ČInnost - restrukturalizace - obchodní a ekonomické řízení firem - finanční analýzy - implementace informačních systémů - ekonomické a organizační poradenství.

Znalecké posudky a odhady - bytové jednotky, rodinné domy, rekreační objekty, garáže, nebytové prostory, komerční objekty, pozemky, věcná břemena apod. Posudky pro účely vypořádání nemovitého majetku, dědictví, rozdělení společného jmění manželů, daň z příjmů, exekuce, insolvence aj.

Tradiční aplikace pro monitoring veřejných rejstříků, zejména rizikových faktorů jako je vstup do insolvence, neplacení DPH, exekuce na podíl ve společnosti apod. Sledování fyzických i právnických osob. Budete upozorněni e-mailem na důležité informace o vašich dlužnících, zákaznících, obchodních partnerech apod.

Komplexní služby v oblasti vedení účetnictví, daňové evidence a majetkových daní. Připravíme podklady pro projekty, úvěry, banky, leasingy a další. Příprava smluv, fakturace, provádění platebních příkazů, zastoupení na úřadech.

Nabízíme výhodné řešení dluhů, exekucí, nevýhodných úvěrů. marcela.krejsova01@gmail.com Jste ve špatné finanční situaci, nezvládáte splácet měsíční náklady, dluhy, spotřebitelské úvěry, hrozí vám exekuce, nebo už exekuci máte, pomůžeme vám. S každým klientem jednáme individuálně a snažíme se mu poskytnout co nejvýhodnější řešení jeho tíživé ...

Advokátní kancelář Mgr.Pavla Andrleho se sídlem v Ostravě a pobočkou ve Vítkově poskytuje kompletní právní služby v oblasti občanského, rodinného a trestního práva jako je návrh na rozvod, vymáhání pohledávek, tvorba smluv aj. Působí jako obhájce i žalobce a zajišťuje také advokátní úschovy finančních prostředků a listin. V rámci své činnosti ...

Hrozí vám zákaz řízení, vybodování? Zadrželi vám řidičský průkaz? Zastoupíme vás před správním orgánem jak prvního, tak druhého stupně. Zastoupíme vás i před soudem v případě trestného činu. O svůj řidičák nepřijdete. Odborná konzultace zdarma.

Zdravotní pojišťovna. Zelená linka 800 213 213, nonstop provoz. Pondělí 8.00 - 12.00 13.00 - 17.00 Úterý 8.00 - 12.00 13.00 - 15.30 Středa 8.00 - 12.00 13.00 - 17.00 Čtvrtek 8.00 - 12.00 13.00 - 15.30 Pátek 8.00 - 12.00

Insolvenční správce a likvidátor Služby: - znalecké posudky a odborné odhady v oblastech: - ocenění podniku, nehmotného majetku, pohledávek, cenných papírů, přístrojů, strojů, technologických celků, fúze, nemovitosti.