JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Činnost: - komplexní služby v insolvenci - oddlužení - insolvenční poradenství - zpracování reorganizačního plánu

Činnost: - audit účetních závěrek - zpracování daňových přiznání a daňový audit - daňové poradenství a zastupování při daňových řízeních - vedení účetnictví a účetní poradenství - metodika účetnictví a zavedení vnitřního kontrolního systému - různé optimalizační modely a analýzy - školící a přednášková činnost Dům techniky Ostrava ...

Finanční poradenství a zprostředkování pojištění

Poradenství: - daňové - účetní - ekonomické - finanční. Služby: - zpracování - daňové přiznání - vedení účetnictví - zpracování - podklady pro úvěr.

Služby: - tisk - polygrafické služby - účetnictví - úklidové služby

Výkup starého dřeva. Stavební úklid. Zemní, výkopové práce.

Inženýrsko-investorská činnost. - zpracování žádostí o finanční dotační prostředky z evropských fondů i národních dotačních titulů. Překlady, tlumočení: - všechny světové jazyky.

Pronájem, prodej, odhad nemovitostí. Finanční, daňové poradenství. Projekce.

Alena Kondysková se zaměřuje na poradenství v oblasti ekonomiky a na odhady cen movitostí.

Realitní kancelář, reality: -zprostředkování prodej a pronájem všech druhů nemovitostí, pole, pozemek -nákup, prodej byty a rodinné domy -pronájem obchodní prostory a obchodní domy, skladové a výrobní plochy a objekty Nájemní domy, kanceláře, pozemky, garáže, haly Právní servis kupní a nájemní smlouvy. Hypoteční ...

Účelem pojištění právní ochrany je odstranit nebo alespoň zmírnit nepříznivé důsledky nahodilých právních sporů a výdajů s tím spojených. Pojištění právní ochrany podporuje pojištěného při prosazování jeho právních zájmů a nese nebo zmírňuje riziko vzniklých nákladů. Produkty naší společnosti pojištění právní ochrany: - rodiny, rodina - ...

Pojišťovna. Pojištění právní ochrany: -motorová vozidla -rodina -pracovněprávní spory -řidič motorového vozidla -úrazové -nájemní, vlastnické a sousedské spory. Kombinované pojištění právní ochrany: -podnikatelů -soukromých lékařů -nestátních lékařských praxí a lékáren.

Odborně posudková a znalecká kancelář. Inženýrská činnost. Znalecké posudky v oboru statika.

Projektová činnost ve výstavbě -Zprostředkovatelská činnost -Realitní agentury -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Dovoz a prodej výrobků z přírodního onyxu a mramoru: - deskovina - dlažba (dekorativní formátované dlažby) - dekorace, doplňky, dárkové předměty. Služby: - ekonomické poradenství - veřejné dražby.

Dalphen Finance s.r.o. se zaměřuje na poskytování hypoték, životního i neživotního pojištění a stavebního spoření.

Financování staveb na splátky Stavební povolení Projekce a výstavba rodinných domů

Nezávislé finanční poradenství, koncepty - pojištění - penze - bydlení - investice - vzdělávání finanční nezávislosti

Prof. Dr. Ing. Renáta Hótová poskytuje komplexní služby v oblasti auditorské činnosti, přeměnách společností, due diligence a forenzního šetření pro plnou spokojenost klientů.

Nabízí - pojišťovací služby - cykloservis

Advokátní kancelář - generální praxe - právo občanské, obchodní a trestní