JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Advokátní kancelář. Právní služby: - komerční právo.

Advokátní kancelář. Právní služby v oblastech: - občanské právo - obchodní právo - pracovní právo - rodinné právo - směnečné a šekové právo - insolvenční právo - trestní právo - správní právo.

Služby: -vedení účetnictví jednoduché a podvojné. Poradenství: -daňové -finanční.

Advokátní kancelář - generální praxe - právo, obchodní, občanské a pracovní.

Advokátní kancelář - právo občanské, bytové, správní a územních samosprávných celků

Advokátní kancelář - generální praxe.

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru. Pojištění firem i občanů. Hypotéky, úvěry.

Služby: -účetní a ekonomické, poradenství -daňové evidence a účetnictví -mzdová agenda -zpracování podkladů pro úvěry -úklid domácnosti, kanceláře, podniky -hlídání děti.

Služby: -účetní a ekonomické, poradenství -daňové evidence a účetnictví -mzdová agenda -zpracování podkladů pro úvěry -úklid domácnosti, kanceláře, podniky -hlídání děti.

Služby: - daňové poradenství - účetní poradenství.

Autobazar: -komisní prodej -zprostředkování -výkup a protiúčet -dovoz automobilů na objednávku ze zahraničí -leasing, úvěr, zpětný leasing.

Cestovní agentura. Autorizovaný prodejce cestovních kanceláří: -FISCHER, FIRO TOUR, VÍTKOVICE TOURS, AZUR REIZEN, ATIS. Služby firmám a individuálním cestovatelům: -letenky do celého světa -turistická a služební víza do USA*, Kanada, Rusko, Ukrajina -ubytování po celém světě -pronájem automobilů v místě ...

Vedení účetnictví, vedení daňové evidence

-Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a ...

Pomocné činnosti související s peněžnictvím a pojišťovnictvím Výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků Povrchová úprava a zušlechťování kovů obrábění Demolice a příprava staveniště Činnosti v oblasti nemovitostí Praní a chemické čištění textilních a kožešinových výrobků

-Zprostředkování obchodu a služeb Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru