JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Ceny a odhady movitostí a motorových vozidel. Zastavárenská činnost. Bazar. Kratkodobé půjčky Vyplácení Exekucí

Stavební činnost, firma, komplexní stavební práce: -návrhy technologických celků a jejich realizace -montáž, pronájem a demontáž lešení Plettac -pronájem prostor -revitalizace, zateplování -inženýrská činnost -rekonstrukce střech, balkónů, lodžií, vchodů -zateplování -výměna oken -realizace staveb na klíč -výkopové práce a ...

Společnost pro daňové poradenství. Daně: - veškeré poradenství - přiznání včetně odkladů - DPH - optimalizace daňové povinnosti - podpora při daňových kontrolách - daňový audit - zastupování před územními finančními orgány - projekce daňových povinností - pravidelný daňový dohled nad účetnictvím, jednorázové ...

Stavební bytové družstvo (SBD). Pronájem, správa, údržba: - nemovitosti (byty, domy). Komplexní služby spojené se správou bytových a nebytových prostor. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví.

Advokátní služby: - trestní právo - obchodní právo - insolvenční právo - občanské právo.

Poskytování krátkodobých půjček soukromým osobám i podnikatelům.

Stavební spoření. Penzijní připojištění. Životní pojištění. Investiční důchodové pojištění. Úrazové pojištění. Pojištění dětí. Pojištění odpovědnosti z provozu motorového vozidla. Vkladové pojištění. Pojištění domácností a nemovitostí. Hypotéky. Pojištění podnikatelských rizik.

Advokátní kancelář. Obchodní právo v plném rozsahu, specializace: - zakládání a vznik obchodních společností - změny v obchodních společnostech - zápisy do obchodních rejstříků - běžné otázky obchodního práva.

Bankovní služby: infolince 800 300 300. Bydlení: - hypotéky - půjčky - developerské projekty - pojištění. Spoření, investování a zhodnocování peněz: - fondy: - podílové - zajištěné - spořicí produkty - životní pojištění - penzijní připojištění - stavební spoření - asset management. Půjčky a úvěry: - půjčky ...

Služba: - vedení účetnictví - auditor - mzdy, daně - personalistika - organizačně ekonomické poradenství.

Poradenství, služby: - v oblasti bydlení, poskytování klientského servisu - finanční poradenství ohledně půjček, úvěrů, hypoték, účelových půjček - realitní činnost (nákup a prodej pozemků, nemovitostí) - právní záruka - informační služby o městu.

Exekutorský úřad, exekuce, soudní exekutor.

Daňový poradce, účetní poradce. Poradenství, služby, zpracování: - veškerá daňová přiznání kvalitně, levně, rychle (daň z příjmů právnických osob, daň z příjmů fyzických osob, daň z přidané hodnoty, leasing, silniční daň, daňová evidence) - odklad podání daňového přiznání - vedení jednoduchého i podvojného ...

Nabídka finančního poradenství, vzdělávání a vedení účetnictví: -výběrové řízení -dotační tituly -projekty.

Auditorská a daňová kancelář: -zpravování účetnictví pro fyzické a právnické osoby -vedení mezd -účetní a daňové poradenství.

Daňová kancelář. Daňový poradce. Služby: - daňové poradenství, zpracování daňových přiznání (daňová přiznání) - účetní poradenství, vedení účetnictví - mzdové poradenství, zpracování mezd (mzdy).

Účetní poradenství . Elektronické obchodování. Informační systémy. Vzdělávání. Teleworking. Elektronické volby a aplikace státní správy.

Ubytování v apartmánu na Valašské Senici (v soukromí RD). Činnost účetních poradců. Zpracovnání daňové evidence, účetnictví, daňové přiznání.

Stavební spořitelna - oblastní zastoupení. Služby: - stavební spoření - úvěr ze stavebního spoření.

Daňová kancelář: - daňové poradenství - vedení jednoduchého, podvojného účetnictví - daňová přiznání. Daňový poradce: - poskytuje právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí.