JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: - oceňování lesů, pozemků, podniků - audity lesních majetků a lesních podniků - realitní činnost se specializací na lesy

Českomoravská rozhodčí společnost. Služby: - činnnost rodhoců (rozhodce) - rozhodují majetkové spory mezi účastníky sporu v tzv. rozhodčím (arbitrážním) řízení.

Advokátní kancelář. Právní služby.

Advokátní kancelář. Právní služby, poradenství: - občanské, obchodní, pracovní, správní a trestní právo.

Advokátní kancelář, advokátka. Právní poradenství.

Advokátní kancelář, advokátka. Právní poradenství.

Advokátní kancelář. Poradenství: - právní.

Ekonomické poradenství a služby. Zpracování: - osobní, mzdové a personální agendy - jednoduché a podvojné účetnictví, daně. Vývoj, prodej: - software pro zpracování osobní, mzdové a personální agendy.

Pojišťovací makléřská společnost. Pojištění: - majetku a odpovědnosti - vozidel - životní - cestovní - hypoteční úvěry - penzijní fondy - stavební spoření - leasing.

Služba: - účetní poradenství - vedení účetnictví a daňové evidence fyzickým a právnickým osobám - zpracování mezd a personalistiky. Provozovna: - Kulturní 1785, Láz, Rožnov pod Radhoštěm.

Advokátní kancelář. Právní poradenství. Právnické služby: - v oblasti generální praxe a trestního práva.

Advokátní kancelář. Právní poradenství. Právnické služby: - obchodní, občanské, rodinné, trestní, autorské, směnečné a finanční právo - zastupování firem a osob - převody nemovitostí - vymáhání pohledávek.

Služby, poradenství: - účetnictví - daně -ekonomické.

Daňové poradenství: - vedení účetnictví, mzdy - daňová přiznání - odložení daňové povinnosti.

Soudní znalec: -movitosti -elektronika -zahraniční elektronika.

Daňový poradce. Daňové poradenství. Služby: - vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) - vedení daňové evidence.

Pojišťovací kancelář. Pojišťovací služby: - pojištění vozidel (povinné ručení, havarijní pojištění) - pojištění osob (životní, úrazové pojištění) - pojištění na cesty (cestovní pojištění, Europojištění) - pojištění majetku (nemovitosti, domácnosti) - pojištění odpovědnosti (za škodu) - pojištění podnikatelů.

Služba: - účetnictví. Poradenství: - ekonomické.

Daňové poradenství: - zpracování přiznání k DPH, mezd včetně odvodů - vedení účetnictví - ekonomické a daňové poradenství.

Služba, poradenství: - soudní znalec - oceňování nemovitostí, bytů, pozemků, porostů - odhadce nemovitostí.

Soudní znalec. Služby: - ocenění, oceňování nemovitostí - odhady majetku (odhadce).