JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Česká spořitelna - banka s nejdelší tradicí na českém trhu.

Česká spořitelna - banka s nejdelší tradicí na českém trhu.

Česká spořitelna - banka s nejdelší tradicí na českém trhu.

Profesionální poradenství při řešení financování bydlení.

Společnost AXIDIS s.r.o. svým klientům poskytuje kompletní vedení a zpracování účetnictví a daňové evidence. Dále provádíme zpracování daňového přiznání, účetní uzávěrky, odborné daňové poradenství či výkazy a přehledy pro státní orgány. Naši kancelář naleznete na adrese Pod vrškem 5360, Zlín. Služby: - kompletní vedení a zpracování ...

Vedení účetnictví a daňové evidence pro podnikatele. Zpracování daňových přiznání. Mzdová agenda a personalistika. Zastoupím Vás při komunikaci s úřady.

Elektronický dražební portál. Dražíme domy, byty, pozemky, komerční objekty, ale i továrny a podniky i veškeré věci movité.

Skupina finančních specialistů. Nezávislé finanční poradenství při nákupu nemovitosti, sjednání hypotéky apod. Realitní kancelář.

Služby: -advokátní kancelář, -právnické, právník.

Pod značkou Abivia poskytujeme komplexní právní služby v oblastech insolvencí a výživného. Odborně sepíšeme a podáme na soud návrh na povolení oddlužení, návrh na zvýšení výživného či návrh na zahájení exekuce v případě dlužného výživného. Převezmeme právní zastoupení v průběhu celého řízení.

Hasičská vzájemná pojištovna. Nabízí služby pojištění majetku: -stavby, rodinné domy -trvale obydlené domácnosti -rekreační domácnosti -výstavy -důchodové a životní pojištění -úrazové -obce, města -odpovědnosti za škody občanů -úrazové pojištění -pojištění vozů české výroby -pojištění pro cesty a pobyt -bytová družstva.

On-line účetní systémy. Vedení účetnictví: - pro firmy, živnostníky - pro bytová družstva - pro obce - pro neziskové organizace. Zajistíme pro Vás kompletní agendu spojenou s vedením účetnictví. Daňové poradenství. Zastupování před úřady.

Advokátní kancelář. Právo občanské, obchodní, rodinné, pracovní, trestní a správní.

Pojišťovací makléř. Zprostředkování pojištění - finanční způsobilost dopravců - odpovědnost silničních dopravců - pojištění nákladů -vozidel - zákonné, havarijní -podnikatelů a majetku -nemovitosti, domácnosti -životní -cestovní -stavební spoření -penzijní připojištění.

Účetní a daňová kancelář. Vedení účetnictví, daňové evidence, daňové a účetní poradenství, zpracování mezd a personální agendy. Člen komory daňových poradců. Zpracování daňových přiznání, zastupování klientů na úřadech.

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany

Advokátní kancelář. Právní služby. - korporátní a obchodní právo - občanské právo - rodinné právo - pracovní právo - advokátní úschova - sportovní právo - insolvenční právo - trestvní právo.

Poradce v oblasti pojištění a finančních produktů. Poradenství: - životní a úrazové pojištění - pojištění majetku - pojištění odpovědnosti - povinné ručení - havarijní pojištění - pojištění mazlíčků - cestovní pojištění - investice a penze - hypotéky, úvěry, stavební spoření.

Služby: - vedení a kontrola účetnictví malých a středních firem - účetní poradenství, daně, zpracování všech daňových přiznání - vedení mezd a personalistiky