JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd

Advokátní kancelář: - právo bytové byty, nájem, občanské a obchodní.

Služby: - daňové poradenství, daňový poradce.

Znalecké služby v oboru stavebnictví a ekonomiky.

Činnost: - znalec v oboru stavebnictví a vodní hospodářství.

Spolehlivá makléřská společnost.

Advokátní kancelář. Služby: - právní, právnické, právník, advokát.

Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování mzdové evidence, daňové poradenství, zpracování přiznání k daním.

Profesionální účetnictví a daňové poradenství. Podvojné účetnictví pro firmy, účtování mezd, komplexní účetní uzávěrky.

Vedení účetnictví ve Zlíně pro firmy a OSVČ. Služby: - vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování mzdové a personální agendy - účetní a daňové poradenství - vypracování všech daňových přiznání včetně povinných příloh, hlášení a přehledů - zpracování účetních závěrek a podkladů pro bankovní instituce - na základě plné moci ...

Advokátní kancelář. Právník. Právnické služby. Zpracování, vypracování: -obchodní právo -občanské právo v plném rozsahu -smlouvy o převodu nemovitostí -správní právo -rodinné právo -pracovní právo -dědické právo, dědictví -právo autorské, softwarové a licenční.

Služby: - účetnictví - daňová přiznání.

Advokátní kancelář: - právo daňové, evropské, obchodní a softwarové - fúze a akvizice.

Advokátní kancelář: - právo občanské, obchodní, pracovní a správní - společnosti zakládání, změny, družstva.

Poskytuje - finanční a ekonomické poradenství.

Služby: -finanční půjčky proti ručení nemovitosti -konsolidace přeúvěřování stávajících závazků -oddlužení nemovitostí -řešení exekucí.

Auditorské služby a daňového poradenství. -ověření řádných i mimořádných účetních závěrek. -stanoviska z realizace forenzních auditů. -odborná pomoc při řešení restrukturalizace obchodních společností. -školení v oblasti účetního a daňového poradenství. -zaměření zejména na oblast daně z příjmů právnické osoby a daň z přidané hodnoty - ...

Advokátní kancelář. Služby: -právnické, právník -advokátní.