SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení: - účetnictví - daňová evidence.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - jednoduché, podvojné - manažerské učetnictví - daňový poradce, daňové poradenství - daňová evidence - zpracování daňového přiznání - odklad podání daňového přiznání do 30.6. - daňová optimalizace - daňový audit, auditor - mzdová agenda a personalistika - zpracování podkladů pro jednání ...

Ekonomické služby. Auditorská činnost.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství. Personalistika, mzdy, daňové přiznání.

Ekonomicko-finanční a strategické analýzy: -oceňování společností, -reportingové systémy -podnikatelské záměry a plány -operativní a strategické modely -plány a rozpočty -kalkulace, kontroling.

Účetnictví pro malé a střední firmy. Nabízíme: - vedení účetnictví, daňové evidence, mzdové agendy - zpracování daňových přiznání, vnitropodnikových směrnic

Daňové poradenství, vedení účetnictví, zpracování mzdové agendy.

Stavební inženýring. Finanční poradenství. Projektová stavební činnost. Revitalizace domů. Zdroje tepla pro bytové domy. Plynové kotelny. Solární ohřev vody. Tepelná čerpadla.

Zpracování: - daňová přiznání. Vedení: - účetnictví - mzdy - personální agenda.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství.

Poradenství: -daňové, daňový poradce. Vedení účetnictví. Konzultace a řešení konkrétních dotazů v daňové problematice. Zastupování klienta před správcem daně. Zpracování daňových přiznání.

Služby: - auditorské, audity - ekonomické - účetnictví - mzdy - daňové poradenství.