SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Služby: - daňové poradenství - vedení a zpracování účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd a personalistiky - prodej softwaru - kniha jízd a cestovní příkazy, digitální automapy, zálohovací systém Nors.

Činnost: - správa bytových a nebytových jednotek ve vlastnictví malých bytových družstev a společenství vlastníků - vedení účetnictví a daňové evidence pro veškeré fyzické a právnické osoby - non stop havarijní služba. Sídlo: - Na Sovinci 918/17, Ostrava - Stará Bělá.

Služby, poradenství: - účetnictví. Ekonomické poradenství.

Poradenský a účetní servis. Poradenství: - daňové - expertní poradenství pro krizové řízení firem - podnikatelské. Účetní služby. Vedení: - účetnictví - personální a mzdové agendy. Zpracování: - daňové přiznání. Likvidace společnosti, zpracování a příprava společnosti na průběh konkurzního řízení. Sídlo firmy: - Palkovice 718, ...

Účetnictví, účetní služby. Poradenství, konzultace: - daně, daňové. Podnikatelský, právní servis. Personalistika. Sídlo firmy: - 28. října 770/6, Ostrava - Moravská Ostrava.

Komplexní účetní služby: - vedení účetnictví, daňové evidence - mzdová agenda - vedení personalistiky.

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdové a personální agendy.

Služby: - vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd a daňového přiznání - ekonomické a daňové poradenství.

Služby: - vedení účetnictví - zpracování daňové evidence, mezd (mzdy) a personalistiky - ekonomické, daňové a účetní poradenství.

Služby: - vedení účetnictví - zpracování daňové evidence a mezd (mzdy) - daňové a ekonomické poradenství.

Služby: - vedení účetnictví - daňové a ekonomické poradenství - zpracování mezd (mzdy).

Daňový poradce, poradenství. Zpracování daňové evidence.

Služby: - připojení - webhosting - registrace domén - internetové aplikace - marketingové a webové prezentace - instalace a správa podnikových sítí - daňové a účetní poradenství, audity - průzkumy, monitoringy.

Služby - vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd i personální agendy - software pro pro lékaře a firmy.

Účetnictví. Poradenství: - daně - likvidace a konkursy. Mzdy a personalistika. Dražby.

Nabídka: - vedení účetnictví - zpracování daňového přiznání vč.podkladů - DPH, silniční daň - skladová evidence - zpracování účetnictví i zpětně za celý rok.

Ekonomická činnost Vedení - účetnictví Půjčovna - malá mechanizace Prodej - hutní materiál