SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
-vedení účetnictví a daňové evidence -personalistika a mzdy -účetní poradenství

Služby - vedení a zpracování účetnictví - daňová evidence - vedení mzdové agendy.

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - zpracování mezd

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - účetní, daňové poradenství

Ú.D.P. Olomouc, s.r.o. je účetní firma, která je ve svém oboru specialistou již od roku 1990. Zaměřujeme se na vedení a zpracování účetnictví, daňové evidence, mezd a DPH včetně vzdáleného účetnictví. Přenechejte veškeré papírování odborníkům! Naše účetní služby poskytujeme nejen pro obchodní společnosti a neziskové organizace, ale také pro ...

Nabízíme komplexní služby v oblasti správy bytových a nájemních domů, zajištění veškerých služeb pro společenství vlastníků jednotek, vedení účetnictví SVJ a veškeré agendy spojené se správou nemovitostí. Nabízíme vymezení jednotek v budově prohlášením vlastníka a zakládání společenství vlastníků.

Vedení účetnictví a daňové evidence. Poradenství.

Služby: - účetnictví - ekonomické poradenství

Účetní kancelář: - kompletní vedení účetnictví i daňové evidence, včetně mzdové agendy - zpracování veškerých daňových přiznání, reportů a účetních závěrek - rekonstrukce účetnictví a kontrola již zpracované účetní agendy - poradenství v oblasti účetnictví a daní, komunikace s úřady.

Hledáte daňového poradce v okolí Olomouce? Obraťte se na firmu BANEP! Poskytujeme právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodu, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí. Bilanční účetnictví.

Účetní kancelář: - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdy a personalistika - ekonomické poradenství - semináře, školení, rekvalifikace.

Auditorská činnost, audity. Vedení účetnictví. Zpracovávání mezd. Ekonomické a účetní poradenství.

Služby administrativní: - vedení účetnictví a daňové evidence pro fyzické osoby, živnostníky, právnické osoby, firmy - přiznání DPH Španělština, španělský jazyk: - tlumočnictví a překladatelská činnost.

Daně - zpracování přiznání Vedení a rekonstrukce účetnictví - účetní poradenství - zpracování mezd

Regionální poradenské a informační centrum RPIC. Služby: - konzultace a poradenství - konzultační a poradenské služby pro malé a střední podnikatele v okrese Přerov a Olomouc. Služby: - ekonomické poradenství - organizační poradenství - poradenství v oblasti účetnictví, účetní poradce - poradenství v oblasti daní, daně, daňový ...

Daňová evidence. Účetnictví. Mzdová agenda. Vytváření malých počítačových sítí pro domácnosti a malé firmy. Tvorba webových stránek.

Poskytujeme služby v těchto oblastech: - český statutární audit podnikatelských subjektů - audit podle mezinárodních standardů - audit neziskových organizací, příspěvkových organizací, obcí - forenzní audit - financial due diligence - účetní závěrka - daňová přiznání v České republice a v zahraničí - refundace DPH v rámci Evropské ...

Ekonomický a poradenský servis Zakládání společností: -asistence při zakládání společnosti -založení s.r.o. na klíč -prodej ready-made společností. Zpracování účetnictví: -vedení podvojného účetnictví a daňové evidence -vedení mzdového účetnictví -zpracování přiznání.