Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Daňová kancelář: -daňové poradenství -zpracování daňového přiznání ke všem daním -vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) -kontrola účetnictví -organizační a podnikatelské poradenství -zpracování mezd malým i velkým organizacím -zastupování klientů v jednání s úřady.

Činnost: - účetnictví a daně, komplexní služby pro zubní lékaře - vedení daňové evidence a podvojné účetnictví - mzdy a personalistika - daňová přiznání s možností odkladu - průběžné daňové poradenství - zastupování před finančním úřadem Organizační a ekonomické poradenství a služby : - zpracování vnitřních směrnic, konzultace k přechodu ...

Poradenství: - daňové - ekonomické.

Vedení: -podvojné a jednoduché účetnictví.

Prodej: - ložiska a jejich příslušenství Služby: - vedení účetnictví a daňové evidence - činnost účetního poradce

Auditorská společnost: -zaměstnává auditory s osvědčením KA ČR, asistenty auditora -spolupracuje s daňovými poradci, účetními odborníky a právníky. Firma je od února 2005 držitelem certifikátu: -ISO 9001:2000 pro oblast auditorská činnost a daňové poradenství. Cerfikována byla firmou NQA CZ, s.r.o. která patří pod britskou ...

Zabýváme se účetnictvím, daněmi, ekonomikou. Daňové poradenství. Účetní a auditorské činnosti a jejich revize; daňové poradenství. Architektonické a inženýrské činnosti a související technické poradenství. Slatiňany-Trpišov 88, P.O.Box 45, 538 21

Vedení podvojného účetnictví, vedení jednoduchého účetnictví, konečné zpracování DPH a poradenská činnost v oblasti daní a účetnictví. Vedení podvojného účetnictví: -zpracování DPH - daňových přiznání¨- měsíčních i kvartálních -zpracování mezd - včetně odvodů pojišťovnám, OSSZ -kontrola evidence evidenčních listů důchodového ...

- účetnictví - daňové evidence - mzdové agendy.

Účetnictví - daně - ekonomika - zdravotní a sociální pojištění

Daňové poradenství. Účetní a auditorské činnosti a jejich revize; daňové poradenství.

Práce, služby: -auditorské -daňové -účetní

Služby: - vedení účetnictví.

Služby: -účetní -daňové. Provozovna: Cejl 32 602 00 Brno

Poradenství: - právní a ekonomické. Uzavíraní všech smluv. Vedení, příprava: - účetnictví jednoduché, podvojné. Poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Služby: - daňové poradenství - účetnictví.

Účetnictví - zpracování mezd - daňová evidence

Auditorská činnost. Poradenství: - ekonomické Účetní služby včetně zpracování mezd.

Naše služby: - účetní a daňové poradenství - zpracování daňových přiznání všech druhů - zpracování mezd a personální agendy - vedení účetnictví na zakázku.

Zajišťuje: -vedení jednoduchého i podvojného účetnictví -zpracování-mzdy -personální agenda včetně sociálního a zdravotního pojištění -daňová přiznání -poradenská a konzultační činnost.

Montáž, oprava, údržba, revize: - elektrické zařízení - hromosvody. Práce: - elektroinstalační - elektrikářské - elektromontážní. Vedení účetnictví: - jednoduché - podvojné - účetní poradenství.