SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Služby: -komplexní daňové poradenství, -daňový audit, -zpracování daňových přiznání ke všem daním, -zajištění odkladu termínu podání přiznání k dani z příjmu, -daňová optimalizace, -daňový hotline, hotmail, -zavedení účetnictví, -kontroly vedení účetnictví, -vedení podvojného účetnictví a daňové evidence, -zpracování mezd a ...

Zpracování - daňové přiznánídaňové poradenství Vedení účetnictví - účetní poradenství - zpracování mezd

Poskytujeme komplexní ekonomický, právní, daňový a účetní servis. Máme desítky spokojených zákazníků a založili jsme stovky nových společností. Vedeme daňové evidence, účetnictví, mzdové účetnictví. Zakládáme společnosti s ručením omezeným - s.r.o., akciové společnosti - a.s., evropské společnosti - SE a svěřenské fondy. Nabízíme ready made ...

Hlavní činností společnosti BASILDON s. r. o. je poskytování komplexních služeb v oblasti účetnictví, daňové evidence, účetního a daňového poradenství či zpracování mezd.

Společnost Top Account & Tax s.r.o. se sídlem v Praze nabízí svým zákazníkům komplexní služby v oblasti zpracování a vedení účetnictví, daňového poradenství. Dále zajišťujeme mzdovou a personální agendu, audit, správu společností, jejich fúze, akvizice, založení a likvidace. Nabízíme také administrativní podporu v mnoha oblastech činností firem. ...

Finanční poradenství Účetní audit Ekonomické poradenství Personální služby

Účetnictví - daňové evidence - mzdy Správa nemovitostí

Poradenské služby a kompletní outsourcing v oblasti vedení účetnictví, právního i daňového poradenství a mzdové agendy.

Služby: - ochrana osobních údajů dle současné legislativy.

Právní činnosti Účetnické a auditorské činnosti daňové poradenství

Služby: - daňové poradenství - účetnictví - zakládání společností - pronájem sídla - firemní poradenství

Poradenská společnost, se zaměřením na ekonomiku, finance a daně: - účetnictví - mzdové účetnictví - daňové poradenství.

Účetní kancelář MaPServis - Ing. Dagmar Minaříková se soustředí na komplexní zpracování mezd pro velké i malé organizace. Zajišťujeme vedení předepsané personální evidence, výpočet mezd, mzdové audity i poradenství v oblasti mzdového účetnictví a pracovního práva. Najdete nás v Praze na ulici Týnská. Naše služby: - zpracování mezd ...

Služby: - správa domů - účetnictví - založení družstva, společenství - převody bytů - realitní činnost.

Účetní služby pro podnikatele: - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda - zpracování daňových přiznání - přehledy pro ČSSZ a ZP.

Finanční služby: - účetnictví - úvěry a financování - správa majetku.

Účetnictví: - daňová evidence - vedení účetnictví - mzdy a personalistika - účetní, daňové a ekonomické poradenství - daňová přiznání.

Služby: -účetnictví -ekonomické poradenství -logistické poradenství -mzdy a personalistika

Služby: - komplexní vedení účetnictví a daňové evidence - mzdy - daňové poradenství

Služby: - daňová kancelář - daňové poradenství.

Služby: - audity účetních závěrek malých a středních společností i neziskových organizací - audity projektů financovaných z EU - daňové a účetní poradenství, poradenství při fúzích a akvizicích a daňová přiznání.

Služby: - účetnictví - mzdy