SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
TRISON, s.r.o.
TRISON, s.r.o. - vedení účetnictví a daňové poradenství Společnost TRISON, s.r.o. nabízí již od roku 1995 svým zákazníkům komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňového poradenství. Dále pro naše klienty zajišťujeme zpracování mezd, vedení daňové evidence a provádíme zastupování a komunikace na úřadech. Zaměstnáváme pouze ...
TRISON, s.r.o.
Poradenské služby - realitní služby - finanční poradenství - vedení účetnictví, správa daní - investice.

Služby: - účetnictví - daňová přiznání - mzdová agenda

Služby: - prodej a koupě ready made společností - účetnictví

Služby - vedení účetnictví - zpracování mzdové agendy - ocenění podniku a nemovitostí.

Služby - vedení účetnictví - daňové poradenství - informační systémy - finanční analýzy. Pobočky: - adresa: Palackého třída 186, 612 00 Brno, tel. 725 971 323 - adresa: Ostopovická 8, 642 00 Brno-Bosonohy, tel. 547 227 242 - adresa: Chlumova 7, 586 01 Jihlava.

Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd - ekonomické poradenství.

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda - poradenství - správa pohledávek

Zajištění vrácení DPH pro zahraniční turisty za nákupy v České republice.

Služby: - daně - účetnictví - daňové poradenství - daňový audit

On-line účetní systémy. Vedení účetnictví: - pro firmy, živnostníky - pro bytová družstva - pro obce - pro neziskové organizace. Zajistíme pro Vás kompletní agendu spojenou s vedením účetnictví. Daňové poradenství. Zastupování před úřady.

Vedení účetnictví, mzdové agendy: - pro firmy, OSVČ - pro spolky - pro obce - pro bytová družstva - pro neziskové organizace. Vlastní účetní systém - on-line kontrola účetnictví. Svoz dokladů. Odvoz dokladů k podpisu, ověření - doklady jsou vždy předvyplněné. Komunikace s úřady a zastupování před úřady.

Společnost DASPET s.r.o. nabízí profesionální služby v oboru účetnictví v souladu s veškerou platnou účetní a daňovou legislativou. Mezi naše další činnosti patří správa, údržba nemovitostí, úklidové služby i zpracování statistického systému INTRASTAT. Sídlíme na Praze 3, naši pobočku najdete v Brně. Účetní kancelář, služby: - vedení ...

Již od roku 1995 poskytuje společnost ACTA M, s.r.o. svým klientům komplexní daňové a účetní služby. Naše kancelář nabízí vedení účetnictví, zpracování mezd, vedení daňové evidence, zpracování daňových přiznání a také daňové poradenství. Navštívit nás můžete na adrese Na hlinách 1786/16, Praha 8. Daňová a účetní kancelář, služby: - vedení ...

Zpracování účetnictví, mezd, daňové poradenství pro firmy i OSVČ. Daňová přiznání pro firmy i jednotlivce.

Služby - vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování a vedení mezd - účetní poradenství.

Činnost: - služby spojené s řízením firmy a jejím rozvojem - ISO systémy - účetnictví, daně - krizové řízní - kurzy školení SW

Služby - vedení účetnictví - vedením mzdové a daňové agendy. Další kancelář: - adresa: Říčany, Vrchlického 2239/3.

Služby - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - mzdy, personalistika.

Nabídka offshore poradenství a služeb, prodej offshore společností. Poskytujeme daňové poradenství. Prodej českých ready-made společností, poskytování sídel.

Nabízíme zpracování mezd, daňové evidence a vedení účetnictví v Praze.

Služby - vedení účetnictví - daňové poradenství - outsourcing.

Služby - správa vlastních nemovitostí - vedení účetnictví - úklid nemovitostí.

Služby: - finanční a ekonomické poradenství - daňové poradenství - hotovostní půjčky