Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Nabídka finančního poradenství, vzdělávání a vedení účetnictví: -výběrové řízení -dotační tituly -projekty.

Služby: - vedení účetnictví a daňové evidence - poradenství - zpracování mezd a daňových přiznání - ekonomické analýzy a podnikatelské záměry.

Služby: - daňové poradenství - vedení, zpracování účetnictví - zpracování mezd a personalistiky - daňová evidence.

Auditorská a daňová kancelář: -zpravování účetnictví pro fyzické a právnické osoby -vedení mezd -účetní a daňové poradenství.

Daňová kancelář. Daňový poradce. Služby: - daňové poradenství, zpracování daňových přiznání (daňová přiznání) - účetní poradenství, vedení účetnictví - mzdové poradenství, zpracování mezd (mzdy).

Zpracování podvojného účetnictví, daňové evidence, mzdových agend, optimalizaci daní.

Služby: -daňový poradce, daňové poradenství -účetnictví: -vedení, kontrola a zpracování účetnictví včetně uzávěrek a daňového přiznání -zpracování mezd -evidence majetku -podnikatelské záměry -ekonomické a účetní poradenství -zajištění auditu -intrastat.

Účetní poradenství . Elektronické obchodování. Informační systémy. Vzdělávání. Teleworking. Elektronické volby a aplikace státní správy.

komplexní on-line vedení účetnictví, daňové evidence a poradenství

Služby: -vedení, zpracování účetnictví -daňová a mzdová agenda -daňové a ekonomické poradenství.

Ubytování v apartmánu na Valašské Senici (v soukromí RD). Činnost účetních poradců. Zpracovnání daňové evidence, účetnictví, daňové přiznání.

Daňová a účetní společnost: -daňové poradenství -vedení účetnictví -finanční analýzy. Pobočka Zlín : Kvítková 124 ( budova Elektry), 76001 Zlín.

Společnost D & M Accounting s. r. o. byla založena v roce 2007, během této krátké doby si díky individuálnímu přístupu získala mnoho klientů z různých oborů podnikání. Specializujeme se na kompletní vedení účetnictví či daňové evidence, zpracování mzdové agendy, daňová přiznání, účetní a daňová poradenství, zastupování klientů na úřadech. Mezi ...

Audit. Daňové poradenství. Vedení účetnictví. Soudní znalectví. Zastupování před úřady.

Poradenství: - ekonomické, právní. Služby: - vymáhání pohledávek soudní a mimosoudní cestou pro firmy i fyzické osoby.

Služby: -projektová činnost -zpracování žádosti o dotaci finančních prostředků -ekonomický audit -inženýrská činnost ve výstavbě -dozory na stavbách -reklamní činnost -realizace výběrových řízení - VZ.

Služby: - daňové poradenství - účetnictví - mzdy a personalistika - vymáhání pohledávek Kancelář v Uherském Hradišti: Prostřední 132 686 01 Uherské Hradiště Tel.: 572 540 156

Služby: -daně: -daňové poradenství -zpracování - daňové přiznání -zastupování u FU** -účetnictví: -účetní poradenství -zpracování a vedení - jednotné a podvojné účetnictví -zpracování mzdové agendy -ekonomika: -zpracování žádosti o úvěr -software: -vývoj software pro zpracování jednotného a podvojného ...

Vedení, kontrola, zpracování: -účetnictví, daňová evidence -mzdy -daňové přiznání. Poradenství.

Cestovní agentura, kancelář. Smluvní prodejce tuzemských i zahraničních zájezdů, rekrekačních pobytů. Účetní kancelář. Služby: -kompletní zpracování účetnictví včetně mzdové agendy a daňového přiznání -možnost zpracování dokladů zpětně za celý rok.

Účetní a daňová kancelář: - vedení účetnictví a vedení daňové evidence - zpracování mezd - daňové, ekonomické poradenství.