Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Služby: -daňové poradenství,daňový poradce -zpracování daňových přiznání -daňové audity,auditor.

Služby: -vedení účetnictví a daňové evidence -ekonomické a účetní poradenství.

Daňové a ekonomické poradenství.

Vedení - účetnictví - daňová evidenceposkytuje - poradenství

Vypracování daňových přiznání DPH, DPFO, DPPO - daňové poradenství Vedení účetnictví - daňové evidence - vypracování účetního auditu - zpracování personální a mzdové agendy - účetní poradenství

Poradenství: -právní,daňové,podnikatelské. Služby: -vedení,revize,zpracování,kontrola účetnictví -auditorské,služby auditora -zpracování: -výzkum trhu,veřejné mínění.

Daňová přiznání Účetní poradenství - vedení účetnictví

Služby: - ekonomické a organizační poradenství.

Služby: - vedení, kontrola, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daňové poradenství.

Služby: -vedení účetnictví -poradenství.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství.

Daňové poradenství Vedení účetnictví

Poradenství. Vedení, kontrola, zpracování - účetnictví - daňové přiznání.

Realitní kancelář. Provádění: -dražby mimo výkon rozhodnutí. Nákup a prodej: -movité a nemovité věci. Zprostředkovatelská činnost: -oblast obchodu a služeb -nákup a prodej nemovitostí -pronájem bytových a nebytových prostor. Poradenství: -ekonomické -oblast obchodních vztahů. Zajištění a zprostředkování: -ocenění a ...

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Účetní poradenství