Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Výroba, zpracování: -videozáznamy, videoreportáže -svatby, plesy -společenské a kulturní akce -sportovní akce -propagační snímky -digitální zpracování videoklipů -DVD -ozvučení, titulky -počítačový střih -3D efekty. Cenové relace jsou smluvní a záleží především na náročnosti a době zpracování. Pobočka firmy YETTY.EU

Michal Giža poskytuje služby: - realizace kulturních, společenských a sportovních akcí - zastřešená podia, ozvučení, osvětlení

Za skvělou zábavou a adrenalinem z výher se vydejte do CASINO KARVINÁ. V klimatizovaném kasinu a herně v Karviné si můžete zahrát na automatech nebo vyzkoušet živou hru a jackpot. Součástí herny je i bar a wifi připojení.

Škola umění: -hudební klavír, kytara, flétna sopránová, altová, tenorová, basová, elektrické klávesy -výtvarné, zábavné tvoření -tanec Country tance, aerobic -jazykový němčina, angličtina -tábory.

Paspartování Vazba - knihy - časopisy - diplomové práce - sbírky zákonů

- - dům kulturypořádání - kulturní, kulturně - vzdělávací a zábavné akce - zábavy - výstavy - veletrhy - přehlídky - prodejní a odborné akce

Jiří Philipp provádí činnost: - technické, případně produkčního zajištění veškerých kulturních, společenských, firemních akcí, večírků - ozvučení - osvětlení - videoprojekce - fotografování.

Divadlo - program pro děti Pořádání - programy pro děti narozeniny, pasování školáků, mikulášská nadílka

Bc. Jan Kyncl se zaměřuje na fotografování a natáčení svateb, rodin, interiérů, nemovitostí, produktů a mnoho dalšího.

Kulturní dům Na Rybníčku Opava. Pronájem prostor: - multifunkční zařízení - hlavní sál - projekční, konferenční technika, ozvučení, osvětlení, pódium - salónky. Pořádání: - kulturní akce - firemní akce, večírky - veřejné akce - smuteční hostiny - školení, přednášky - módní přehlídky - taneční kurzy - svatby - ...

Jsem moderátor a imitátor který Vám odmoderuje společenské akce, maturitní plesy, zábavy, talk-show i městské oslavy. Dále jsem herec, muzikant a režisér. Hraji pravidelně na jevišti plzeňského Divadla Pluto, kde jsem v současnosti zároveň umělecký šéf.

DD projects s.r.o. se zaměřuje na video produkci a tvorbu webových stránek.

Společnost FVD s.r.o. se specializuje na natáčení a focení nemovitostí.

Stanislav Beránek se zaměřuje na videoprojekce, reportáže, sportovní a kulturní akce, videoklipy, reklamní spoty a s tím související střih, ozvučení a filtrování obrazu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -výpočetní technika -hardware, software -telekomunikační technika. -servis výpočetní techniky -videopráce Fotografické stužby.

Restaurace. Vinárna. Nabídka: -točené pivo 12% REGENT. Služby: -pořádání banketů do 50 osob -pořádání svateb, školení, besed -výborná kuchyně-rychlá obsluha -v létě otevřená terasa před restaurací -pořádání diskoték pro mladé i věkem pokročilé.