Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Služby: - profesionální moderátor - diskjockey, DJ.

Prodejna výtvarných potřeb - prodejní galerie. Služby - rámování a paspartování.

Videostudio. Revi-služby-video. Výroba : - video - videofilmy - dokumenty - reportáže Prodej : - elektronika - foto - videokazety - DVD Oprava : - video - DVD

Jsme profesionální znojemské hudební duo hrající na akcích, jako jsou plesy, svatby, oslavy, narozeniny, firemní večírky, párty a různé společenské akce. Hrajeme (Brno, Třebíč, Jihlava, Břeclav, Mikulov, Výškov, Olomouc, Kyjov a okolí ) tak i po domluvě dojedeme do kterékoli vesničky či města v České republice i v zahraničí. Máme dlouholeté ...

Služby: - magazín Bodyart - magazín Motivy na tetování - potřeby pro tetování, vybavení, umělecké tetování, henna, body piercing, permanentní make-up - kurzy tetování, školení tetování.

Obří akvária - stálá výstava sladkovodních ryb. Restaurace. Ubytování. Prodej: - živé ryby, jezírkové ryby, akvarijní rybičky. Rybolov, chytání ryb.

Kulturní instituce, která přináší do Znojma výtvarné umění, přispívá k rozvoji kultury. jedná se o výstavní prostor, ateliér, koncertní i debatní místnost.

Pobočka. Poskytování objektivních a všestranných informací pro svobodné vytváření názorů.

Muzeum bylo založeno roku 1911. První skutečná expozice však vznikla až v letech 1937-1938. Naše muzeum kromě stálých expozic v Arnoldinovském domě a katovně pravidelně prezentuje dvě současně běžící krátkodobé výstavy. Stálá expozice v Arnoldinovském domě pojednává mozaikovitě o regionu Brandýska. Tvoří ji část přírodovědná (geologie, ...

Služby: -výuka orientálního tance a cvičení PORT DE BRAS

Služby: -provoz kulturního centra -pořádání koncertů, společenské akce.

Produkční, umělecká a PR agentura se sídlem v Ostravě. Naše služby: - koncerty - benefiční koncerty - konference - umělecká činnost - produkce - politický marketing - technické zabezpečení akcí - PR pro firmy.

Produkční, umělecká a PR agentura se sídlem v Ostravě. Naše služby: - koncerty - benefiční koncerty - konference - umělecká činnost - produkce - politický marketing - technické zabezpečení akcí - PR pro firmy.

Služby umělecké agentury, zprostředkování: - vystoupení zpěváků, skupin, bavičů, kouzelníků, show.

Pořádání kulturních akcí. Operní tématika.

Vydavatel týdeníku Znojemsko. Regionální týdeník Znojemsko: -noviny, reklama, propagace, inzerce. Otevírací doba kanceláře: Pondělí 8.00-12.00 13.00-15.00 Úterý 8.00-12.00 13.00-16.00 Středa 8.00-12.00 13.00-17.00 Čtvrtek 8.00-12.00 13.00-16.00 Pátek 8.00-12.00 13.00-15.00 Redakce týdeníku Znojemsko, redakce portálu ...

Vydavatelství, nakladatelství: - křížovky - osmisměrky - sudoku pro zábavu a volný čas - zábava, volný čas - výherní sudoku.

Overhere s.r.o. se specializuje na natáčení reklamních spotů, firemních a animovaných videí a na natáčení dronem a produkční služby.

Činnost: - technické zajištění společenských a kulturních akcí - ozvučení - osvětlení - mobilní pódia - ground support - zastřešení