Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
V naší tvůrčí dílně transformujeme nápady na skutečnost. Od srdcervoucích hraných filmů, přes poutavé dokumenty, až po magické animované světy a napínavé televizní seriály – my to všechno oživujeme. S láskou se věnujeme každému detailu, ať už jde o animovaný snímek, dokument nebo thriller.
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Sportovní areál Pořádání - sportovní akce Pořádání - kulturní a společenské akce

Osvětlení a ozvučení kulturních akcí.

TV Polar - Redakce POLAR NOVÝ JIČÍN. Služby: -televizní vysílání -provoz kabelové televize -dokumentaristika -reklamní zpravodajství, reklama.

Dodávka - osvětlení Ozvučení

E - shop - malířské stojany - štětce - barvy - malířská barva - kazety kufříků - palety Výstavní galerie

Grafické práce Malování na hedvábí - grafické práce

Umělecká agentura - zastupuje skupinu HEC

Restaurace. Provozní doba: - Po 11 - 15 - Út - Čt 11 - 24 - Pá 11 - 04 - So 18 - 04.

Pořádání kurzů, kroužků, zájmová činnost: -výtvarné obory, estetika, keramika -sport -tanec, hudba, dramatika -technika, PC, počítače -jazykové kurzy -základy vaření.

Prodej - potraviny Trafika Sázková kancelář

Návrhy a realizace - výstavní expozice Tisk Grafické návrhy www stránek Nahrávací studio Technické i produkční zajištění firemních večírků

Natáčení a zpracování rodinných událostí a komerčních snímků

SEDMIKVÍTEK-cimbálová muzika. Valašský soubor písní a tanců. Zajištění: -hudební produkce, hudba -taneční vystoupení.

Alternative Music Nora Club. Rockový hudební klub, club. Pořádání, organizace: -kulturní a společenské akce -koncerty alternativní hudby -párty -festivaly.

Stálá expozice - mořska fauna a flóra Výroba, prodej, instalace, servis a poradenská služba - akvária terária velkých rozměrů - sortiment potřeb pro akvaristiku a teraristiku

Prodej - keramika - porcelán Výtvarné kurzy Prodej - výtvarné potřeby

Pořádá - tvořivé kurzy Prodej - potřeby pro výtvarnou činnost