Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
Obecní dům je nejen architektonický skvost, ale také kulturní a společenské centrum, kde se konají koncerty, výstavy i svatby. Dopřát si můžete také lahodné jídlo a pití v jedné z restaurací, kaváren nebo barů, které se v Obecním domě nachází. Obecní dům je snadno dostupný veřejnou dopravou i autem. Obecní dům nejkrásnější secesní stavba.
Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Máma a mimi je blog o všem, co maminky a tatínky zajímá. Všichni chceme být dobrými rodiči a dát našim dětem to nejlepší. Aby se nám to povedlo, je potřeba se dobře orientovat v rámci různorodých témat od těhotenství přes porod až po péči o vaše miminko.

Potřebujete ověřené tipy na sportovní sázky? Několikrát za měsíc vám dohodíme několik tipů, které sami ověříme. Uchováváme vše ze zveřejněných tipů a na zveřejněné tipy vsázíme i my!

Úniková hra FAUST společnosti ENIGMA PRAGUE je koncipována tak, aby se hráči jednak pobavili a jednak vyzkoušeli svoje schopnosti pracovat v týmu pod časovým tlakem.

Služby: - eventová a produkční agentura

Zorganizujeme skvělou oslavu, která Vás bude skutečně bavit. Zaručujeme kvalitu, rychlost a spokojenost. Jsme tým mladých lidí, kteří se umí dobře bavit, mají rádi svou práci a nebojí se nových výzev. Rozlučky se svobodou organizujeme již od roku 2010. Jsme největší ryze domácí společností v této oblasti. Momentálně působíme v České a Slovenské ...

Děláme největší festival virtuální a rozšiřené reality ve Střední Evropě. Bude to mazec, buďe u toho! 24.a 25.května v Praze.

Výborné místo pro vaše události, akce, teambuildingy a narozeniny. U nás najdete 7 únikových místnosti, rolové hry a velký tvůrčí prostor. Čekají na vás útulný design, neomezený čaj-kafe, multimediální displej, hodně míst na sezení a nekuřáckou zónu.

Svatby, Firemní akce, Společenské akce, Obchodní snídaně a obědy, Pořádaní seznamovacích akcí

Kulturní centrum Prahy 5 je určeno pro všechny věkové kategorie, můžete navštěvovat zájmové kroužky jako je hra na kytaru, flétnu, klavír, trumpetu. Dále pořádáme kurzy malování a kreslení pro malé i velké. Nebo si přijďte zacvičit.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce

Činnost: - pořádání divadelních představení černého divadla - černé divadlo

Služby: - mezinárodní booking umělců - booking českých umělců - organizace soukromých, veřejných akcí.

Sazka - loterie - Sportka - Šťastných 10 - kurzové sázky - losy - SAZKA hry.

Marketingová a produkční agentura - pořádání sportovních akcí, turnajů a závodů, koncertů, turné a festivalů - reklamní a propagační činnost.

Činnost: - natáčení videofilmů.

Televizní, filmová produkce a postprodukce.

Produkční společnost: - filmy - time-lapse videa - správa sociálních sítí - marketing.

Vydavatelství: - odborný časopis PETROLmagazín.

PhDr. Vladimír Sůva je vydavatelem časopisu KNIHY a provozovatelem internetového serveru denik-knihy.cz, na kterém najdete denně aktualizované informace o knižních novinkách všech žánrů a dění na knižním trhu. Naši redakci najdete v Praze na ulici Záhřebská. Provoz, služby: - internetové stránky Deník KNIHY - informace o nově vydaných ...

Činnost: - videostudio - natáčení, postprodukce - reportáže, zpravodajství, dokumentární a výukové pořady, instruktážní videa, firemní prezentace, televizní spoty

Služby: - postprodukce TV pořadů, filmových dokumentů a reklamy - provoz masteringového studia.