Pořádání narozeninových oslav, firemních večírků, svatebních mejdanů či jiných zábavních akcí v kulturních domech, sálech a jiných prostorech. Pronájem za skvělé ceny mnohdy zahrnuje i zajištění cateringu, stravování, doplňkových programů a zábavné show.

Služby: - pořádání kulturních akcí

Služby - kouzelnická vystoupení - kuzelník.

Služby, pořádání: - kurzy plavání novorozenců, kojenců, batolat, předškoláků - pobyty pro rodiny s dětmi - akce pro děti (karneval, drakiáda, divadlo, aj.).

Služby, pořádání: - kurzy plavání novorozenců, kojenců, batolat, předškoláků - pobyty pro rodiny s dětmi - akce pro děti (karneval, drakiáda, divadlo, aj.).

Agentura. Pořádání společenské a kulturní akce. Zajištění kulturně společenských a zábavných akcí na klíč. Zabezpečíme kompletní servis - od organizace až po produkci - vhodný prostor, osvětlení, ozvučení. Organizování: - plesy - firemní oslavy - zábavné pořady - koncerty - divadelní představení - dětské představení. Pronájem, ...

Umělecká agentura: -zajištění společenské, firemní akce.

Kulturní a hudební produkce. Pořádání koncertů.

Živá hudba na akcích: - svatba - oslava - výročí - firemní akce - večírek - párty.

Kompletní realizace akcí společenských i firemních. Služby: - společenské akce - firemní večírky - výstavy - konference - plesy - oslavy - stužkovací a maturitní večírky - svatby, svatební obřady a hostiny.

Naše občanské sdružení tvoří skupina nadšených lidí, kteří milují dobu divokého západu. Nabízíme westernová představení na zpestření programu vaší akce. Připravujeme show s biči, lasy, kolty a westernové tance. Pravidelně se scházíme nejen na tréninky, ale také na posezení s přáteli. Rádi mezi sebou přivítáme stejné nadšence nebo pro vás ...

-Provozování hudební produkce -Pořádání kulturních produkcí, zábav a provozování zařízení sloužících zábavě

Kulturní dům. Pořádání kulturních akcí.

Umělecká agentura Migriproduction vznikla z potřeby zabezpečit veškeré požadavky odběratelů v zábavní a umělecké sféře. Agentura produkuje kulturní a společenské akce se zaměřením na: - SLAVNOSTI MĚST A OBCÍ - FIREMNÍ MARKETINGOVÉ AKCE - DĚTSKÉ PÁRTY - DĚTSKÉ DNY - MIKULÁŠSKÉ NADÍLKY -PROGRAMY FIREMNÍCH VEČÍRKŮ - ...

Umělecká, produkční a reklamní agentura.

Vzdělávací středisko. Večerní a víkendové kurzy, vzdělávací semináře: - pro firmy, podnikatele - pro nezaměstnané. Organizace, pořádání: - zájezdy nebo kulturní akce.