Pořádání narozeninových oslav, firemních večírků, svatebních mejdanů či jiných zábavních akcí v kulturních domech, sálech a jiných prostorech. Pronájem za skvělé ceny mnohdy zahrnuje i zajištění cateringu, stravování, doplňkových programů a zábavné show.

Organizace, zajištění: -společenské, sportovní, kulturní a vzdělávací akce včetně ozvučení, laser show, pyrotechnika. Osvětlení.

Colours Of Ostrava-stručně o festivalu: -mezinárodní hudební festival -člen EUROPEAN FORUM OF WORLDWIDE FESTIVALS pod záštitou hejtmana Moravskoslezského kraje ing.Evžena Tošenovského a za podpory primátora Aleše Zedníka, Informačního centra OSN -UNIC, Statutarního města Ostrava, městské části Moravská Ostrava a Přívoz, ...

Zábavní park s ozvučenými statickými i pohyblivými modely prehistorických zvířat (dinosaurů) v životních velikostech. Součástí parku je 3D kino, naučná stezka, dětské paleontologické hřiště, DinoShop a jiné atrakce.

Co nabízíme: Tvorbu zábavního programu na večírky, oslavy, svatby, soukromé nebo veřejné akce, atd. Tvorbu prezentací Půjčovnu zábavní techniky a her pro malé i dospělé Velkoplošné projekce Sportovní a soutěžní aktivity Zajištění doprovodného programu ( kouzelník, DJ, břišní tanečnice, živá hudba a spoustu dalšího programu ) Zážitky

Taneční škola. Kurzy tance a společenské výchovy pro mládež. Kurzy pokračovací pro absolventy základních kurzů. Kurzy tance pro manželské páry a partnerské dvojice. Kurzy stepu a stepového tance pro děti od 12 let. Kurz stepu pro dospělé. Přednášky o praktickém užívání společenských pravidel. Organizování: - společenské akce - programy ...

Dům kultury, kulturní dům. Pronájem: - prostory pro kongresy, konference, sjezdy, prezentace, školení, semináře, společenské, firemní a kulturní akce, módní přehlídky, výstavy. Pořádáme divadelní představení, koncerty, výstavy, vzdělávání, kurzy.

Služby: - ozvučení - osvětlení - podium - ground support-koncertní střecha - LED stěny - pořádání kulturních a společenských akcí.

Music klub, hudební klub. Pořádání koncertů a akcí všeho druhu.

Klub a kavárna Ostrava: - literatura, divadlo, filmy, přednášky, koncerty, přehlídky, výstavy, festivaly.