Pořádání narozeninových oslav, firemních večírků, svatebních mejdanů či jiných zábavních akcí v kulturních domech, sálech a jiných prostorech. Pronájem za skvělé ceny mnohdy zahrnuje i zajištění cateringu, stravování, doplňkových programů a zábavné show.

Produkční společnost - muzikály - filmy a televizní produkce.

Služby: -pořádání kulturních a sportovních akcí

Výuka - orientální břišní tance - gothic belly dance - pharaonic dance style - folklórní tance severoafrických národů - tradiční tance kmenů Tuarégů, Berberů a Beduínů - tradiční lidové turecké tance Pořádání taneční vystoupení na kulturních akcích, firemních a maturitních večírcích atp. Internetový obchod, dovoz ...

Klárovo kvarteto Svatby, rauty, koncerty: - hudební produkce - moderování - doprovodné programy.

Služby: - sestavení plánu a scénáře akce, - tvorba projektové dokumentace, - komunikace a koordinace s odborníky z oblasti produkce a marketingu, a další činnosti spojené s realizací události. Společenské a firemní akce na klíč: - materiální a technické zajištění, - občerstvení, - zajištění umělců, - vypracování scénáře, - ...

Pořádání : - konference - kongresy - firemní setkání - teambuilding - kulturní akce

Příprava a organizace vzdělávacích a zábavných akcí převážně pro firemní klientelu (např. teambuilding).

XTG group a.s. je pořadatelská a bezpečnostní agentura zabývající se činnostmi se zaměřením na sportovní, společenské a charitativní akce.

VÝSTAVIŠTĚ HOLEŠOVICE Pořádání: -výstavy, veletrhy -kulturní, společenské, umělecké, sportovní akce Pronájem: -výstavní plochy, kryté prostory.

Staropražská hudební show. Restaurace

Live nation je vůdčí společností v oblasti koncertů a dalších kulturních událostí, ročně propojí více než 60 milionů fanoušků po celém světě v rámci 33 000 akcí.

Organizace veletrhů, výstav, festivalových programů a firemních eventů. Vzdělávací a osvětové semináře a konference, projekty osobního rozvoje.

BMW aukce - dovoz zánovních vozů z Německa Provoz a pronájem zubních ordinací - TopDentClinic Produkce a spolupráce na projektu Česká Miss

Kouzelnické vystoupení pro: - kouzelník pro děti i dospělé - modelování balónků pro děti - moderování - vystoupení pro děti - svatby - firemní večírky - oslavy narozenin.

Cestovní agentura v oblasti adrenalinových sportů - surfařské pláže - freeridové lokality světově proslulé skateboardové spoty Prodej, e-shop - sportovní pomůcky Produkce - firemní akce

Pořádání společenských akcí Zajištění - hostesky - catering - barman - firemní akce - turnaje - exhibice

Eventová a produkční agentura. Aristide se specializuje na pořádání kulturních akcí, večírků, módních přehlídek, oslav a svateb. Zajišťuje kompletní produkční a PR servis.