Pořádání narozeninových oslav, firemních večírků, svatebních mejdanů či jiných zábavních akcí v kulturních domech, sálech a jiných prostorech. Pronájem za skvělé ceny mnohdy zahrnuje i zajištění cateringu, stravování, doplňkových programů a zábavné show.

Činnost: - manažerské a producentské služby

Organizátor: - hudební festival Mighty Sounds.

Služby - rozhlasové a televizní záznamy, přenosy - pořádání kulturních akcí, firemních akcí, kongersů - výroba televizních spotů a prezentace.

Společnost David Altner - NEVERBLACKOUT sídlící v Praze se zabývá produkční činností, působíme ve sféře videa, televize, technického zajištění kulturních a sportovních akci, zvukových a komerčních aplikací.

Služby, realizace: - ohňové a světelné show - ohňostroje

TALENT drama studio - autorské divadlo, tvorba, herectví a experiment pro děti, mládež a dospělé

Činnost: - provoz webové stránky s databází všech kategorií a typů ubytovacích zažízení - bonusové programy pro zaměstnance Event servis – organizace, zajištění: - konference, školy, workshopy, firemní a kulturní akce

Služby: - eventová agentura - live marketing - event management - teambuildings

Agentura - pořádání koncertů orchestru pod vedením dirigenta Václava Hybše.

Činnost - zajištění programu, produkce nebo organizace koncertu, představení, festivalu, společenské akce - organizujeme taneční a hudební semináře a setkání.

Služby: - pořádání společenských, uměleckých a propagačních akcí - zajištění tanečníků, modelek, moderátorů a hostesek

Zajištění: - kongresy, konference, semináře, výjezdní zasedání - teambuildingové a sportovní programy - společenské akce, večírky, firemní dny a firemní výročí - letenky

Služby: - asistence pro firmy, soukromé osoby - zasupování na úřadech - úklid domácnosti - hlídání dětí - zajištění lékařských prohlídek - pořádání konferencí, večírků pro firmy, rodinných oslav - zajištění vstupenek, zájezdů.

Služby: - realizace společenské a sportovní akce - reklama - tisk

Služby: - produkční servis - organizace akcí - ozvučení a osvětlení akcí - půjčovna vybavení

Služby: - reklamní agentura - pořádání kulturních akcí - produkční činnost - promotérská a producentská činnost.

Služby: - marketing - organizace sportovní akce

BENCHMARK s.r.o. je event agentura, která zajistí vámi pořádanou akci jakéhokoliv druhu. Díky spolehlivosti členů týmu bude vše zajištěno k vaší 100% spokojenosti. Díky zkušenostem, které naše event agentura nasbírala jak v České republice, tak i v zahraničí, uspokojíme i náročného klienta.

Poradenství - reklama - sponzoring - média Zajištění a organizace - tiskové konference Pořádání, moderování a komentování - sportovní akceporadenství - v oblasti sportorganizace - soutěže a turnaje pro děti poradenství a konzultace - pro pořadatele a organizátory akcí

Služby: - moderátor - DJ - příprava, zajištění zábava, program na firemní večírky, plesy, maškarní, svatby, oslavy

Provoz a výroba leteckých simulátorů - simulátor BOEING 737 - letecké zážitky.

Činnost: - technické zajištění kulturních a společenských akcí - ozvučení - videoprojekce

Činnost: - provoz solárních studií Prodej, montáž, servis: - solária