Pořádání narozeninových oslav, firemních večírků, svatebních mejdanů či jiných zábavních akcí v kulturních domech, sálech a jiných prostorech. Pronájem za skvělé ceny mnohdy zahrnuje i zajištění cateringu, stravování, doplňkových programů a zábavné show.

Služby, pořádání - firemní eventy - sportovní akce - festivaly a kulturní akce.

Služby: - pořádání degustací, eventů a teambuildingů s vinnou tématikou

Činnost: - bubenická show - skupinové bubnování (DrumCircle) - zvuková terapie Sound Healing.

Služby: - foodstyling - fotografování - postprodukční práce

Služby: - kreativní agentura zaměřená na eventy - firemní akce - teambuilding - večírky, plesy

Služby: - aktivní a pasivní telemarketing

Výroba, distribuce: - zvukové a zvukově-obrazové záznamy

Reklamní a mediální agentura pro společenské akce.

Provoz kreativní a umělecké agentury. Tvorba grafiky a designu.

Poskytujeme služby umělecké agentury se zaměřením na historii. Nabízíme vystoupení ve stylu antickém, gotickém, renesančním, barokním a dalších..

Zábavná tvrz Hummer. Areál pro rodiny s dětmi. Firemní akce, odpočinkový prostor, naučné stezky, školní výlety a slavnosti.

Zajišťujeme zábavu na akcích pro děti i dospělé. Oživujeme akce balónkovými dekoracemi, atrakcemi, workshopy či programem pro děti.

Cateringová činnost - poradenství v oblasti gastronomie

Příprava společenských událostí - firemní večírky, párty, konference a teambuildingů.

Baletní škola - výuka v oblasti tance - pořádání baletních představení - pořádání kurzů pro dospělé a děti od 2 let Baletní obchod - baletní tyče Agenturní činnost zastupování umělců.

Pořádání kulturních a společenských akcí, firemních večírků, klubových akcí, kongresů, soutěží, festivalů, koncetů, eventů, spolupráce s kluby, snižujeme náklady,

Nabízíme kompletní, či částečné zajištění programu rodinných oslav. Zajištění hudební produkce, show, občerstvení, ohňostroje, dekorace a zábavných atrakcí.

Nabízíme organizace filmových natáčení, filmovou produkci, zajištění kulturních a společenských akcí, event management, tiskové konference, PR akce, Pormo akce, Road Shows.

PRAŽSKÁ PAROPLAVEBNÍ SPOLEČNOST a.s. - Plavba po Vltavě - Výletní lodě Praha - Vyhlídkové loďě Praha - Vltavský parník - Parníky v Praze - Plavby Prahou po Vltavě - Vyhlídkové platby po Vltavě Svatba na parníku Večeře na parníku Obědy na parníku Firemní akce na parníku Pronájem parníku Praha Plavby do zoo PRONÁJEM LODĚ, ...

Služby, realizace: - fireshow, ohňová show - světelná show, lightshow.

Služby, pořádáme: - firemní akce, konference - team buildingy - zajištění hostesek - event management.

Kurzy, výuka: - sebeobrana - bojové umění Lok Yiu Wing Chun Kung Fu

Služby, event management, pořádání - párty, open párty - dny otevřených dveří - firemní večírky - teambuilding - business party pro obchodní partnery - akce pro zaměstnance.