Krejčovská panna, šicí stroj, látky, textilie anebo metráž. Bez těchto a mnohých dalších prvků se krejčovství zkrátka neobejde. Nakupujte u profesionálů anebo využijte profesionální služby v oblasti výroby, prodeje anebo oprav oděvů nejrůznějšího typu.

Výroba, opravy - dětské a dámské oděvy Strojní vyšívání

Zakázkové krejčovství a kožešnictví.

Krejčovství - dámské a pánské svrchní oděvy

Ručně paličkovaná krajka a restaurování textilií.

Šicí dílna. Sériová textilní výroba, šití: - oblečení, oděvy a oděvní doplňky - dresy, mikiny, trička. Pásová výroba oděvů z jakýchkoliv materiálů včetně úpletu, streče, softshellu, softshieldu - možnost dodat vlastní materiály.

Krejčovství: - opravy a úpravy oděvů - zakázkové šití pánských, dámských a sportovních oděvů - maloseriová výroba.

Prodej, montáž - žaluzie - rolety - stínící technika - plastová a rustikální garnyže, lanka - izolace do oken Řemesla, služby - krejčovství - šití záclon, závěsů, dekorací, povlečení, polštářů - zavěšení záclon a dekorací

Oprava, servis: -galanterie -odevy -obuv.

Dámský krejčovský ateliér HEDA šije na zakázku dámské oblečení pro každý den i slavnostní příležitosti. Dámské krejčovství, halenky.

Zakázkové krejčovství Anna Zachařová, Praha, nabízí nejlevnější opravy oděvů, prádla a kůže v Praze, šití péřových dek a polštářů i čištění peří.

Prádelna, praní: - osobní prádlo - záclon, závěsů - výrobky z dutého vlákna - ovčí deky - atypické věci (velké záclony, ložní prádlo) - montérky, ručníky, utěrky - opravy pracovních oděvů - žehlení a mandlování. Šití ubrusů, záclon, závěsů i ložního prádla na zakázku.

Krejčovství, šití oděvů.

Krejčovství Výroba - textilní interiérové doplňky - patchwork

Kožešnictví. Maloobchod, prodej, oprava: - kožichy, kožešinové doplňky, kožené oděvy.

Výroba, e-shop: -šití oděvů -opravy oděvů, oděvních doplňků.

Strojové výšivky, e-shop - výšivky na zakázku jednotlivě a malé série - nášivky, aplikace, loga, nápisy, obrázky - hotové výšivky, jmenovky pro seniory - dětské výšivky

Kožešnictví. Zakázkové šití, oprava: -kožichy. -kožešinové výrobky.