Krejčovská panna, šicí stroj, látky, textilie anebo metráž. Bez těchto a mnohých dalších prvků se krejčovství zkrátka neobejde. Nakupujte u profesionálů anebo využijte profesionální služby v oblasti výroby, prodeje anebo oprav oděvů nejrůznějšího typu.

Výroba - textilní jezdecké potřeby zakázkové krejčovství - pro koně a jezdce

Svatební agentura. Půjčovna svatební šaty, svatebních šatů: -zahraniční svatební šaty-čtvrtletní kolekce -velký výběr doplňků, závojů a ozdob do vlasů -šaty na svaté přijímání a pro družičky -společenské šaty do tanečních a na polonézu -pánské obleky, košile, vesty a doplňky -snubní prsteny-450 druhů-možnost rytiny ...

Pety mode Prodej: - metrový textil - konfekce - oděvní doplňky - pánské košile Firends&Rebels. Zakázkové šití: - oděvy. - opravy oděvů

Krejčovský salón. Prodej, maloobchod: -dámské, pánské oděvy -kolekce -módní doplňky.

opravy a úpravy oděvů, zkracování, zabírání, šití, přešívání, výměny zipů a patentů, šití záclon, závěsů, povlečení

Opravy, prodej: -kožená galanterie -výrobky z kůže, koženky a textilií -brašny, tašky, kabelky, peněženky, oblečení -výměna zámků a dírkování.

Výroba - textilní galanterie z malovaného hedvábí - oděvy z malovaného hedvábí

Tradiční pánské zakázkové krejčovství Rexim vycházející z britské a vídeňské střihačské školy. Výroba: - sak - kalhot - obleků - kabátů - košil. Oficiální zástupce firmy Dormeuil-Paris. Velkoobchodní a maloobchodní prodej luxusních látek. Ruční šití pánských obleků a doplňků.

Výroba sportovní oděvy, textil: -sportovní oblečení -hokejové dresy, hokejový dres -fotbalové dresy, fotbalový dres -trenýrky -spodní prádlo RIBANO -Joggingové soupravy, Joggingová souprava, dělané ribano -sportovní oděvy pro ragby, volejbal, lehkoatletické disciplíny, cyklistiku a jiné dle požadavku -oblečení pro mažoretky, mažoretka ...

Krejčovství. Šití zakázkové i modelové - svatební šaty, kabáty a jiné oděvy. Šití pro mažoretky, tanečníky, travesti show, ale také šití záclon, závěsů a běžné opravy oděvů.

Výroba - bižuterie Reklamní agentura Zakázkové krejčovství

Výroba oděvů a oděvních doplňků (kromě kožešinových)

-Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů,

Strojní vyšívání - potisk textilu

Krejčovství, zakázkové šití, opravy a úpravy oděvú, šití záclon a závěsů, prodej drobné galanterie, sběrna oděvů pro čistírnu.