VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
JK stavební Nabízíme : -výstavba rodinných domů -rekonstrukce objektů -údržba objektů -opravy a rekonstrukce rozvodů elektřiny, plynu, vody a tepla -běžné řemeslné práce -zpracování projektové dokumentace -zajištění stavebního povolení Přijímáme objednávky na REKONSTRUKCE BYTŮ A BYTOVÝCH JADER.

Pokrývačství, tesařství Klempířství a oprava karoserií

Práce: -elektroinstalatérské.

Práce: -tesařské. -výroba pergol.

Výroba: - pergoly. Truhlářské práce. Výroba: - kuchyňský nábytek. Výroba: - nábytek (vestavěné skříně, postele, ...). Výroba: - dveře (vnitřní a vnější).

Stavební firma. Stavební činnost: -stavby na klíč -práce HSV a PSV -zpracování projektové dokumentace včetně poradenství a inženýrské činnosti -zemní práce -autojeřáb, jeřáb. Půjčovna: -drobné stavební mechanizmy: -míchačky, vrátky. Výroba: -atypické truhlářské, zámečnické výrobky. Prodej: -betonové směsi s ...

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -350 druhů koberců šíře 2, 3, 4, 5 metrů -100 druhů PVC šíře 1, 5; 2; 3; 4 metrů -běhouny šíře 0, 65 0, 95 1, 33 metrů -sportovní povrchy, syntetická tráva -čistící zóny, rohože -kusové koberce, obdelník, kruh, ovál -garnýže, rolety, doplňky -koupelnové předložky a rohože -ukončovací lišty, ...

Práce: -CNC kovoobrábění -opracování AL-hliníkových žebříků -hliníkové profily -automobilový průmysl.

Nabídka služeb dámského a pánského krejčovství.

Truhlářská výroba: -dřevěné schody a zábradlí -kuchyňské linky -vestavěné skříně -venkovní a vnitřní dveře, vrata -velkovýroba malých soustružených součástek ze dřeva. Prodej: -uměle a přírodně vysušené řezivo.

Služby: -geodetické plány, vytyčení a zaměření staveb a hranic pozemků -projekční a konzultační kancelář v oboru vodní hospodářství -výkon funkce TDI a koordinátora BOZP na stavbách.

Tepelná technika Topení-plyn-sanita-solární systémy Velkoobchod, maloobchod, montáž, servis: -podlahové topení -suchý systém podlahového vytápění -rekuperace -nádrže, kotle na LTO -plynové kotle, kotle na tuhá (pevná) paliva -radiátory, koupelnová tělesa -armatury, termostatické ventily a hlavice -solární systémy -tepelná ...

Kamenictví - přebrušování teracových pomníků - opravy, rovnání, chemické čištění pomníků prodej a montáž - pomníky z přírodního kamene a teraca Sekání, pískování, zlacení a stříbření nápisů - hrobnické služby výkopy hrobů, exhumace, uložení uren, rozptyly na louku prodej a montáž - veškeré doplňky

Zámečnictví: -zakázková zámečnická výroba -svařování hliníku, nerezi a oceli -výroba plotů, zábradlí, vrat, bran a schodišť.

Maloobchod, montáž: -voda-topení-plyn -vodoinstalační materiál -plynoinstalační materiál -topenářské práce -instaletérské práce.

Ekologické stavby a dřevostavby. Služby: -tesařství -dřevostavby -ekostavby -stavby s využitím alternativních metod -rekonstrukce památkových objektů -krovy na kostelech, ostatních stavbách -rámové konstrukce. Dřevostavby zateplené slámou.

Práce: -zámečnické -kovařina -umělecká zámečnická výroba.

Zámečnictví. Výroba: -nerezové nádrže -nádrže na naftu -zásobníky vody Darling -solární bojlery -tlaková lázeňská kamna.

Výroba, montáž: -akustické prvky. Práce: -měření hluku -instalace ozvučení -truhlářské.

Strojní svěráky - výroba přesných strojních svěráků. Vyrábíme svěráky sklopné, otočné, přesné strojní svěráky příruční pod vrtačku, pevné strojní svěráky s přestavitelnou čelistí, točnice, ustavovací kameny. Vyrábíme a dodáváme komponenty a náhradní díly pro strojní svěráky.

Výroba, instalace, oprava, servis: -elektrické stroje a přístroje -oprava, servis-pračky. Práce: -vodoinstalatérské -zámečnické.

Plynoinstalační práce. Prodej a servis: - solární systémy - tepelná čerpadla. Topenářské práce. Montáž: - podlahové vytápění. Prodej: - kotle VIADRUS, VAILLANT, VIESSMANN Vodoinstalační práce.

Stavební firma. Stavební práce: -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -tesařské -obkladačské -podlahářské -zámečnické -zednické -truhlářské. Doprava: -nákladní.

Voda, topení, plyn: -dodávka, montáž -poradenství -podlahové vytápění -ohřívače vody TATRAMAT, DZD Dražice -topná tělesa Koradů, RADIK, NEIRA. Prodej: -odpadní systém KGaHT do průměru 160mm -topenářský materiál HEIMEIZER, DAKON, VAILLANT -plastové výrobky Marley -plastové stropní kazety -omyvatelné, odolné proti vodě a ...