VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Truhlářství E.R.T. Výroba: -dřevěná okna a dveře v systému EURO -interiérové dveře na zakázku.

AUTEX Práce: -elektroinstalační a vodoinstalační -rekonstrukce koupelen -stavební úpravy -montáže sádrokartonů.

Práce: -truhlářství. Zakázková výroba: -dveře a zárubně na míru.

Vazba: -knihy, časopisy, diplomové práce, sbírky, pasparty, lemování obrazů, desky kartony. Rámování obrazů. Prodej: -knihy -časopisy -křesťanská literatura.

Prodej: -dřevěné 3vrstvé podlahy -Steirer porket -laminátové podlahy -koberce -PVC. Služby: -pokládka dřevěných a laminatových podlah -pokládka koberců a PVC.

Stavební firma. Stavby: -na klíč -rekonstrukce -fasády -zateplování budov -půdní vestavby -zámečnické práce -veškeré zednické práce-obklady, dlažby -sádrokartony -malířské práce -elektro práce.

Topenářské práce, montáže bojlerů, montáže kotlů ústředního vytápění včetně dodání

Krejčovství. Výroba: -dámská konfekce -halenky, sukně, kalhoty, kostýmy, společenské šaty -úprava dámských oděvů.

Práce: -vodoinstalační -topenářské.

Konzultace, projekce, dodávka, montáž a servis: -měřící a regulační technika. Prodej, montáž, uvedení do provozu a servis: -kotle VAILLANT -topení, regulace, teplá voda. Zakázková výroba, prodej: -elektrorozvaděče včetně posazení i pro měření a regulaci. Montáž: -ústřední vytápění -systémy kontroly a řízení -plynové ...

Truhlářství: -zakázková výroba -soustružení polotovarů na výrobu hraček -výroba dřevěných oken, dveří a schodů.

Montáž, prodej: -voda, topení -topenářské, instalatérské práce -prodej vodoinstalatérských a topenářských potřeb -vybavení koupelen.

Služby: -tesařské a stavebně truhlářské práce.

Stavební projekce: -rodinné domy -technický dozor. Stavební firma: -kompletní dodávky staveb -vodoinstalatérské a topenářské práce -tesařské a pokrývačské -montáž sádrokartonových konstrukcí -zateplování fasád.

Služby: -sklenářství -zasklívání.

Instalatérství Služby: -instalatérské práce -vodoinstalační práce.

Služby: -vodoinstalační práce -rozvody vody. -topení plyn

Výroba: - zámečnická - kovovýroba.

Truhlářství. Služby: -truhlářské práce.

Geodetické práce: -geometrické plány -vytyčování hranic pozemků -zaměření staveb pro kolaudaci -účelové mapy.

Práce sklenářské: -broušení,vrtání,pískování,pokovování skla -bezpečnostní sklo -izolační dvojsklo -zasklívání stavebních a zemědělských strojů. Výroba: -zrcadel -akvária -terária.

Práce: -kovářské -kování koní.

Stavební práce: -hydroizolace střech, jímek, bazénů a průmyslových podlah -sanace teras a balkonů -zateplení fasád.