VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Služby: -topení, plyn, zateplování v rodinných domcích, bytech -projektování -vložkování komínů -revize -komíny, plyn, elektro -záruční a pozáruční servis -možnost úhrady kompletní realizace na splátky -příprava projektu. Prodej, montáž, servis: -izolační materiál CLIMATIZER PLUS -záruční a pozáruční servis.

Prodej, velkoobchod, maloobchod a montáž: -poradenství, konzultace -sádrokartony RIGIPS včetně příslušenství -tepelné izolace -střešní okna VELUX -podhledy stropní kazetové -fasádní zateplovací systémy. Služby: -stavební úpravy bytů -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader -dřevostavby -nízkoenergetické domky.

Stavební práce: -rekonstrukce historických objektů -zemědělské, průmyslové a občanské stavby -velké projekty -benzínové pumpy, supermarkety -rodinné domy na klíč. Služby: -jeřábnické práce.

Studnařství: -strojní vrtání studní 130mm, 150mm a 178mm. Budování studní na klíč: -zajistíme -projektová dokumentace -elektroinstalace -vodoinstalace -práce hydrologa. Servis, čištění: -studny -pouze vlastní vrtané studny.

Čalounictví, autočalounictví: -sedací soupravy -starožitný nábytek -čalounění interiérů sportovních letadel a vozidel. Výroba, prodej: -autopotahy.

Stavební práce: -zateplování fasád -zateplení budov a domů -tepelné izolace -ploché střechy -zednické práce -rekonstrukce a přestavby staveb -bytová jádra. Půjčovna, pronájem: -lešení.

Pokládka -podlahové krytiny.

Služby: -zemní práce -demolice, bourací práce -příprava staveniště HTÚ -autodoprava, přeprava stavebních strojů -výkop a pokládka kanalizace inženýrských sítí.

Realizujeme kompletní střechy, od klempířství, pokrývačství a tesařství po zateplování střech a opláštění hal. Pokládáme střešní krytiny betonové, pálené, asfaltové od firem Bramac, KM Beta, Tondach, Cembrit, IKO. Systém ochrany proti ptactvu Kraupner. Strojní zpracování plechů Schlebach. Montáž a prodej střešních oken Velux a Fakro. Okapové ...

Truhlářská výroba: -zakázková výroba nábytku. Výroba kuchyňských linek, včetně dodání elektrospotřebičů jakýkoliv značek, vestavěných skříní, obývacích stěn, kancelářský nábytek, dětských pokojů, ale i jiných bytových doplňků.

Kamenictví: -zpracování kamene -květinářství-lesní hřbitov Písek -velkosklad -výroba a renovace kamene. Pobočky: -zakázková kancelář České Budějovice, Husova 97 po-pá 14-17, tel. 604697869 -provozovna Křenovice 46, tel. 603809998 -Květinářství Lesní hřbitov Písek, tel. 739052444

Stavebniny se širokým sortimentem stavebního materiálu. Vlastní autodoprava. Stavební práce - novostavby, rekonstrukce, vestavby. Výstavba a rekonstrukce domů, bytů, nebytových prostor. Certifikace ISO. Autorizovaný technik v oboru pozemní stavby.

Služby: -dřevovýroba -hoblovna -truhlárna -sušárna dřeva. Výroba, prodej: -zahradní domky -zahradní nábytek -obkladové a podlahové palubky -podlahová prkna -dřevěné ekologické brikety -dřevěné obaly -dřevěné palety.

Stavební firma: -stavební práce -kompletní stavby na klíč -rekonstrukce a zateplování objektů -drobné stavební práce.

Služby: -veškeré zemní práce stroji JCB a Gehlmax po celé ČR -rekultivace -výkopy pro inženýrské sítě (plynovody, vodovody, kanalizace) -výkopy pro telekomunikační sítě -výkopy a úpravy terénu -vysušování zdiva -zemní práce bagrem DH 112 -doprava materiálu a odvoz odpadu multicarou -odkopy pro silnice -výkopy jam a ...

Kovoobrábění na soustružnických automatech. Nástrojařská výroba. Generální opravy obráběcích automatů .

REVIZE - MONTÁŽE - ELEKTRO: objekty včetně hromosvodů, elektrické instalace, elektrická zařízení, elektrické spotřebiče, odborné posudky, školení dle Vyhl.50/1978 Sb..

Pokovení v bubnech -zinkování, niklování, stříbření a omílání. -automatická linka na slitinový povlak ZnNi.

Umělecké sklenářství. Naší specializací je výroba a restaurování vitráží, návrhy a realizace novodobých vitráží, malba na sklo, repliky a kopie historických vitrají, matování-pískování, zušlechťování plochého skla - fusing.

Služby: -zemní a výkopové práce -hrubé terénní úpravy -velkoobjemové přesuny zeminy -skrývky, výkopy -inženýrské sítě -lesní komunikace -vodohospodářské stavby -čištění, odbahnění -hutnění -demoliční práce -meliorační sítě. Prodej: -sklápěcí hlavy na bagry.

Instalace, prodej, servis: -plynové spotřebiče -sporáky, kotle, karmy.

Služby: -zemní a stavební práce -řezání asfaltů a betonů -podvrty, protlaky -výkopové práce.

EN ISO 9001:1994, 9001:2000. Návrh, kompletní dodávka a servis vzduchotechnických zařízení, včetně provádění souvisejících technických měření. Kompletní dodávky vzduchotechniky v oblasti klimatizace, větrání, odsávání a filtrace, kompletace se systémy chlazení, měření a regulace. Projekce, dodávky, montáž, servis, měření ...

Služby: -topenářské práce -montáž topení -vodoinstalatérské rozvody z plastů.

Služby: -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce.