VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Služby: -malířské a natěračské práce -vnitřní a venkovní -stavební -okna, dveře -konstrukce -ocel, kov -budovy -průmyslové a bytové.

Tepelná čerpadla: -kompletní dodávky tepelných čerpadel vzduch - voda. Chladničky: -prodej a opravy chladniček Whirpool, Electrolux, AEG. Celý sortiment klimatizací je možné dodat i v provedení s tepelným čerpadlem typu vzduch - vzduch.

Služby, řemeslo: -vodoinstalatérské práce větších i menších rozsahů pro firmy i jednotlivce -montáž vody z plastu -montáž odpadu z novoduru -montáž domácích vodáren -výměny baterií, WC, van, bojlerů, umyvadel a další.

Výroba: -ekologické palivo -lisované dřevěné brikety Zakázková výroba: -zámečnické práce -mříže, vrata, ploty, schodiště.

Služby: -pokrývačské práce.

Výroba, montáž: -kuchyňské linky, bytový nábytek -vestavěné skříně.

Truhlářství: -zakázková výroba -nábytek -dveře.

Montáže, instalace, rozvod, oprava, dodávky: -vodoinstalace, topení, plyn -teplá, studená voda -zařizovací předměty zdravotechniky -vodoměry teplé, studené vody -ústřední vytápění v klasickém provedení -ústřední topení -potrubí z umělé hmoty, měděné potrubí -ústřední podlahové vytápění -potrubí z umělé hmoty -podlahového ...

Výroba, prodej: -chovatelské a lovecké potřeby. Služby: -sedlářství.

Provádíme veškeré topenářské práce – montáže, opravy, údržbu a revize topných soustav v bytech, rodinných i panelových domech a průmyslových objektech: -návrh optimálního systému topení, zpracování projektu -montáž a demontáž topných systémů –radiátorů, kotlů, rozvodů z mědi, plastu i oceli -návrh a instalace měřicích a regulačních ...

Tesařství a pokrývačství Služby: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce. Prodej a montáž: -všechny typy střešních krytin -krovy a sádrokartonové konstrukce -střešní okna VELUX, ROTO -ONDULINE, asfaltové šindele.

Služby: -obkladačské práce -zednické práce.

Služby: -kominické práce -vložkování komínů pro plynná, tuhá i kapalná paliva -revize komínů.

Elektroinstalace: -kabelové rozvody NN -rodinné -kancelářské -průmyslové -počítačové sítě -rozvody -slaboproudé rozvody -telefonní -hromosvody -podlahové elektrické vytápění DEVI -vyhřívání okapů.

Výroba, prodej: -nábytek -kuchyně. Služby: -truhlářské práce.

Prodej, montáž, pokládka: -parketové a dřevěné podlahy -laky, tmely, lepidla BONA -plovoucí dřevěné a laminátové podlahy -korkové podlahy -koberce, PVC. Služby: -podlahářské práce -renovace stávajících podlah -vyrovnání stávajících podlah -stavební chemie SCHÖNOX -bezplatné poradenství.

Služby: -elektromontážní práce pro energetiku -montáž sítí nízkého i vysokého napětí -montáž venkovních trafostanic.

Truhlářství Služby: -truhlářské práce -samonosná schodiště -interiérové i vchodové dveře -kancelářský nábytek -kuchyně -zahradní nábytek -kuchyně.

Restarátorské práce: -řezbářské -pozlacováni -polychromie -pasířské -opravy čalouněného nábytku.

Služby-řemeslo: -truhlářské práce -zakázková výroba -vchodové dveře -schodiště -obklady stěn, stropů -podlahy -montážní práce.

Služby: -dlažby -výkopy -zemní práce -opravy živičných povrchů -dlaždické práce -obkladačské práce.

Montáž, rekonstrukce, opravy: -vodovodní a kanalizační potrubí -projektová dokumentace i revize plynových rozvodů -montáž a dodávka plynových spotřebičů -montáž topení -montáže kotlů -zapojení krbů.

Truhlářství Zakázková výroba, prodej, montáž: -zařízení interiérů -nábytek všeho druhu -schody, zábradlí. Služby: -stavební truhlářství.

Těžba a zpracování: -vepická žula -velenovská žula. Dovoz a zpracování: -přírodní kámen -bianco sardo -giallo veneziano -multicolor red -nero africa impala -nero assoluto -olive green -paradiso -rosa beta -serizzo -vizag blue. Výroba: -masivní prvky pro venkovní použití -ostění, dlažby, obklady, dlažební ...