VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hydroizolace plochých střech Klempířské práce Pokrývačské práce - specialista na plechové střechy

Stavební výroba: -Bočánek František -tel.: 383 355 014 -e-mail: vedeni@prima-strakonice.cz -veškeré stavební práce -občanské, průmyslové a inženýrské stavby -práce HSV -izolace proti vodě -tesařské konstrukce včetně složitých konstrukcí krovů a jiných zastřešení -obklady a dlažby -zateplování fasád -SCHWENK, ...

Prodej, montáž: -dveře a zárubně -podlahy masivní, plovoucí, PVC -vestavěné skříně.

Provádíme: -pokrývačské a klempířské práce -izolace -fasády -zateplení. Služby: -půjčovna lešení.

Služby-řemeslo: -stavby na klíč -občanské, průmyslové -továrny, průmyslové haly -zateplování objektů -historické objekty -rekonstrukce -opravy fasád -půdní vestavby -sádrokartony -zemní práce -doprava nákladní -IFA, valník, sklápěčka.

Služby: -obkladačství -kamnářství -stavby krbů -návrhy, projekce -krby -kachlová kamna -kompletní rekonstrukce bytových jader.

Truhlářská výroba: -vestavné skříně -kuchyně a jiný nábytek na míru -dětské pokoje -kuchyně -kanceláře -interiérové dveře, zárubně -zaměření a cenová kalkulace zdarma.

Studnařství. Služby: -vrtané studny do 30m -vrtané studny nad 30m -vrty pro tepelná čerpadla max. hloubka 250m -zkušební hydrogeologické vrty -pilotní, sanační a odvodňovací vrty -vyhledání vodního zdroje -kompletní vyřízení stavebního povolení -zajištění projektu a posudku zkušenými hydrogeology -vrtné práce provádíme ...

Služby: -truhlářské práce.

Služby: -hrubé stavby, strojní omítky zateplovací systémy, fasády -sádrokartony -rekonstrukce bytových jader -dlažba, obklady.

Tesařství. Služby-řemeslo: -tesařské a pokrývačské práce -montáže sádrokartonových konstrukcí, půdních vestaveb, pergol, střešních oken.

Dodávka, montáž, servis: -dojírny a dojírenské zařízení -stavby pro skot a prasata, kejdy a hnůj -oprava kontajnerů pro komunální odpad. Výroba: -kovovýroba. Prodej: -technické plyny Linde Gas a.s.

Zemní práce a autodoprava: -terénní oprava zahrad a okolí domů -úpravy břehů u vodních toků -silniční nákladní doprava -přípravné práce pro stavbu -zemní práce stroji Menzi-Muck, JCB 2Dx, Schaeff, nákladní doprava vozy Tatra 815 S3.

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba. Maloobchod, prodej: -sádrokartonové konstrukce -izolace.

Služby: -stavební práce -rekonstrukce -fasády -střechy.

Služby: -elektro opravy, revize a montáž -instalace po budovách -rozvaděče, kabely, vypínače, zásuvky -svítidla -sporáky.

Kovovýroba: -ocelové konstrukce -povrchové úpravy. Služby: -strojní obrábění kovů -CNC frézování.

Vodoinstalatérské, topenářské práce. Domovní venkovní a průmyslové instalace vody, kanalizace. Ústřední a etážové vytápění. Podlahové topení. Připojení vodáren. Montáž sprchových koutů, van, vanových zástěn a koupelnového nábytku. Montáž krbových kamen a výměníků. Výměna bojleru. Rekonstrukce vody, kanalizace a topení.

Výroba, vývoj: -nástroje -formy pro plast, hliník, zinek. Služby: -frézování -broušení -soustružení.

Stavební činnost: -rodinné domy na klíč -rekonstrukce bytů -průmyslové stavby -zateplení budov -truhlářské práce. Zemědělská činnost: -zemědělská produkce.

Výroba, práce: -truhlářské práce -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -schodiště.

Činnost: -izolatérství -izolace -izolace plochých střech -hydroizolace -zemní izolace.

Služby: -zhotovování nových střech -regenerace starých plochých střech -nové střešní pláště včetně jejich zateplení -izolace -spodní stavby -vodní nádrže -jezírka -proti ropným látkám -protiradonové clony -zateplování objektů -stavební práce.

Servis domácích spotřebičů- plynoservis. Autorizovaný servis Mora - gorenje, plynoservis, roční kontroly plynových spotřebičů. Elektroservis - plynoservis