VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Zámečnické práce: -zákazková výroba a montáž zábradlí -schodiště -vrata, brány, branky -zahradní ocelové přístřešky.

Služby-řemeslo: -zámečnictví. Výroba: -skříně plynoměrů, držáky a úchyty pro jejich připojení -skříně plynových uzávěrů -atypické skříňky -skříně elektro -skříně na olej s okapovou miskou.

Stavební práce: -montáž sádrokartonových systémů -rekonstrukce bytových i nebytových prostor -půdní vestavby -sádrokartonové a minerální kazetové podhledy -sádrokartonové příčky a stěny včetně izolací -sádrové omítky, sádrokarton.

Služby-řemeslo: -strojní vrtání studní, podvrty -vrty pro tepelná čerpadla -inženýrskogeologický a hydrogeologický průzkum -podzemní sanační práce, piloty a podloží -vyhledávání a průzkum ložisek nerostů a vodních zdrojů -zemní práce pomocí srojů a výbušnin -speciální trhací práce a destrukce -hloubkové zakládání staveb včetně ...

Výroba, prodej: -kamenictví -výroba z kamene a terasa -hroby -urnové hroby -části pomníků -schody -sekání písem -opravy -rovnání, přebrušování, chemické čištění hrobů -doplňky -vázy, lampy, kříže.

Kovovýroba, řezání, frézování, vrtání, broušení, 3D měření.

Služby: -vrtání studní do průměru 140mm -záruka vyhledání vody -navrtávání kopaných studní -zemní práce.

Prodej, montáž: -vše pro voda, topení, plyn, odpady -tvarovky, ventily, fitinky, potrubí, drenáž, hadice -kotle, bojlery, čerpadla, radiátory -sanitární technika, keramika.

Služby: -sklenářské práce -izolační skla.

Služby: -lakýrnické práce -malířské práce.

Služby: -instalatérské práce -klempířské práce.

Služby: -zpracování přípravné a projektové dokumentace na venkovní a kabelové rozvody VN** a NN**, transformační stanice VN** a NN** -investorsko-inženýrská činnost -dozor stavby -dodavatelsko-inženýrská činnost -realizace venkovních a kabelových rozvodů VN** a NN**, venkovních a vnitřních trafostanic 22/04 kV, ...

Stavební firma: -bytové a občanské stavby -zateplování budov -výměna oken.

Služby: -truhlářské práce -čalounické práce. Výroba, prodej: -nábytek.

Maloobchod, prodej, montáž: -plovoucí podlahy -laminátové, dřevěné, korkové -příslušenství -lišty, lepidla, stěrky -PVC -tuzemské, zahraniční, různé šířky -koberce -bytové, průmyslové, kusové, běhouny -korky -podlahové, obkladové, přírodní -parkety -pokládka, renovace, broušení, lakování -garnyže -různé délky ...

Služby: -truhlářství -návrhy na počítači -kuchyňských linek, nábytku i starožitného. Truhlářská výroba: -nábytek na míru -kuchyně - zakázkový nábytek -postele - ložnice -materiál dub, smrk, borovice, lamino.

Služby-řemeslo: -zámečnické práce -kovářské práce. Maloobchod, prodej: -železářství -domácí potřeby. Údržba zeleně. Půjčovna nářadí.

Služby, řemeslo: -veškeré zámečnické práce, zámečnictví -sváření -plamen, elektroda, ochranná atmosféra -TIG, nerez, hliník -ohýbání -plechy, profily, trubky -stříhání -řezání -vrtání -soustružení -frézování -zakružování -stáčení -hranění -leštění. Zámečnická zakázková výroba, kovovýroba: -jednotlivé, ...

Služby: -rytí, broušení skla -pískování skla -barvení skla -firemní logo, svatební motivy -maturitní sklenky, jubilejky -myslivecké a rybářské motivy -sportovní poháry.

Služby: -klempířské práce -tesařské práce -pokrývačské práce -vzduchotechnika -střechy na klíč.

Dodávka a montáž: -interiérových dveří a zárubní -plovoucích podlah -schodišť -půdních schodů -prodej a sklad pouzder pro posuvné dveře -prodej dřevomateriálu palubky, prkna, hranoly.

Výroba, prodej, pokládka, údržba, renovace: -parkety, parketové vlysy. Služby: -obchodně poradenská činnost v oblasti podlah -kontrola podkladních betonů -měření vlhkosti -pořez kulatiny -výroba krovů z dodané suroviny -půjčovna brusek na úpravu parket. Výhradní dovozce laků EUKULA a lepidel KIESEL: -SRN.

Služby: -sklenářské práce -zasklívání -okna, dveře, výlohy. -broušení, vrtání skla -zajištění izolačních dvojskel -lepení UV** zářením. Výroba: -ozdobná zrcadla na míru -vybavení interiérů zrcadlem a sklem -včetně rámů.