VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Výroba, prodej: -židle -kancelářské, restaurační, konferenční, barové, dětské, skládací, pracovní -křesla -čalounictví.

Výroba: -zámečnické práce. Výroba skládacích přenosných grilů.

Výroba: -sádrokartonářské, zateplovací a izolatérské práce.

Služby: -montáže hliníkových oken, dveří, prosklených fasád a ocelových konstrukcí. -zámečnická dílna pro výrobu. -svářecké práce: EN 287-1 111 T BW 6 B t12?5 D60, 3 H-L045 ss nb EN 287-1 135(138) P BW 1.3 S t12?0 PF ss nb EN 287-1 141(142) T BW 8 t6, 3 D48, 3 H-L045 ss nb

Práce: -klempířské. -pokrývačské.

Výroba: - průmyslových a domovních rozvaděčů Práce: - elektroinstalační - elektromontážní

Maloobchod, prodej, e-shop: -elektroinstalační materiál. -elektrospotřebiče. Práce: -elektromontážní: -silnoproud, slaboproud. -revize, projekce elektro.

Práce: -zednické -obkladačské

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské

Práce: -klempířské. -pokrývačské.

Zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky - okna, dveře

Provádíme služby v oblasti realizace elektromontážních prací od zhotovení projektu, zpracování variantních technických řešení přes realizaci díla až po zabezpečení servisu.

elektromontáže silnoproud, hromosvody

Malby a nátěry interiérů i exteriérů.

Sklenářství Limpido Sklenářské služby: -zasklívání, rámování, lepení akvárií -broušení, vrtání -zasklívání lodžií, balkónů -zaměření, výpočet ceny -montáž -montáže nerezového zábradlí interiérové a exteriérové -skleněné zábradlí samonosné, bodové -francouzská okna -kompletní dodávky interiérového skla ...

Služby, práce: -topení -plyn -topenářské práce -plynařské práce.

Klempířské práce: -oplechování domů, balkonů, plechové krytiny -opláštění hal -nátěry klempířských prvků a střech. Dále provádíme: -rekonstrukce lepenkových střech speciálními nátěry -práce ve výškách a výškových budovách ze sedačky na laně i z autoplošiny (plošina 16-27m). Jako materiál používáme pozinkovaný měděný, ...

Stavebnictví: -rekonstrukce -sádrokartony -zateplení budov -ploty -zámkové dlažby -půdní vestavby -obklady.

Stavebnictví: -zednické práce.

Výroba: - pevné a průžné uložení a zavěšení potrubí, - konzoly a nosníky ocelových konstrukcí pro uložení, - atypické uložení potrubí, - řezání plechů na CNC stroji, - jednotáhlové a dvoutáhlové závěsy, - kluzné a přivařovací podpěry, kotevní stojany, - pružinové podpěry, - třmeny, pouta, - objímky a další komponenty.

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba. Práce, služby: -sklenářství -malířství -natěračství Poskytování tělovýchovných služeb.