VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Výroba: -atypický nábytek na míru

Truhlářství. Výroba: -nábytek. -dřevěné interiérové, vchodové dveře. -dřevěné schody. -pergoly.

Zámečnictví. Montáž: -ocelové konstrukce. Demontáž i montáž: -střešní plechové krytiny.

Autoservis, autoopravna. Oprava vozidel: -autoklempířské práce -všechny druhy automobilových karoserií -svářečské práce.

Zámečnické práce. Oplocení: -sportoviště -objekty

Služby: -rámování: -obrazy, reprodukce -zrcadla -plakáty, kalendáře -fotografie -výšivky i vypínání -diplomy -puzzle -přerámování -restaurování poškozených obrazů. Prodej: -zhotovené rámy.

Čalounictví. Oprava: -čalouněný nábytek -čalouněné dveře. Výroba: -čalouněný nábytek na zakázku.

Oprava: -vozidla Škoda. Práce: -mechanické -svářečské. Odtahová služba.

Malíř obrazů, obrazy: -portréty -akty -živé modely -zvířata, myslivost -ostatní. Restaurátorské práce.

Montáž: -sádrokartonu

Truhlářství, stolařství. Zaměření, výroba, prodej a montáž: -dřevěné stavební prvky -eurookna, eurookno, eurooken -třívrství lepený euro hranol (smrk, borovice, meranti, dub a jiné) -celoobvodové kování MACO TREND -povrchová úprava lazurovací lak v různých odstínech nebo v barvě RAL -vchodové dveře, dveří -třívrství lepený euro hranol ...

Stavební klempířské práce. Kovovýroba.

Dlaždičské práce, pokládka: - zámková dlažba - obrubníky - žulové kostky

Služby: - tesařství - zhotovení veškerých sklonitých střech a vikýřů, podbíjení podhledů palubovými deskam - klempířství, pokrývačství - opravy a rekonstrukce střech - zahradní domky, altánky ploty a pergoly - půdní vestavby a sádrokartonářské práce - zajišťujeme i výrobu oken a dveří(EURO i PLASTOVÁ) dále interiérové vybavení.

Truhlářství, dřevovýroba: - dárkové a reklamní předměty - dřevěné obaly a krabičky - krmítka a gritníky pro holuby

Služby: - sádrokartonářské zateplení půdních nástaveb - malířství, natěračství

Stavební činnost: - kompletní montáž, realizace, rekonstrukce střech a podkroví. Práce: - pokrývačské - klempířské - zámečnické. Izolace rovných střech.

Práce: -pokládka, osazení kamenných výrobků -dlažebnické, obkladačské, dlažby a obruby z přírodního kamene, včetně dodávky materiálu -poradenství v oboru -zemní práce, parkové úpravy -oprava a výstavba propustků.

Služby: -zakázkové šití pánské, dámské a dětské oděvy -šití nadměrných velikostí -těhotenské oděvy -klasické oděvy, originální modely -módní, bytové doplňky látkové kabelky, opasky, šátky, záclony, potahy, povlečení, ubrusy -expresní šití.

Vodoinstalatérské práce. Montáž, oprava: - vodovody, odpady, ventily, baterie a zařizovací předměty.

Kovárna. Služby: -kovářské práce: -ostření nářadí -kovovýroba.