VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Truhlářství, nábytek z masivu, zahradní nábytek -malé sériové práce, polotovary

Služby: -zakázková stavební výroba -výroba nábytku -truhlářství.

Truhlářství, truhlářské práce. Stolařství, stolařské práce. Výroba, prodej kuchyní, kuchyně. Nábytek, nábytku. Stavební truhlářství.

Společnost 86 design s.r.o. se specializuje na truhlářskou výrobu: - kuchyňské linky - šatny - vestavné skříně - obývací pokoje - komerční prostory - kancelářské vybavení - dětské pokoje - koupelny.

Truhlářství. Dřevovýroba, stolařství, kuchyňské studio, zakázková výroba na míru, prodej: -nábytku, nábytek -interiéry -obklady -dveře, dveří -schody, schodiště -regály -vybavení interiérů -terasy -lakování.

Výroba: -truhlářství -zakázková výroba -nábytek, kuchyň, kuchyně.

Montáž, oprava, revize: - elektromontážní práce - elektroinstalace - elektrická zařízení.

Firma Elektro Ušela se specializuje na: Prodej elektromateriálu a elektrospotřebičů Kabely Vodiče Prodlužovací přívody Kabelové příslušenství Rozvaděče Svítidla a osvětlení Klasické žárovky LED žárovky Interiérová svítidla Venkovní svítidla Jističe Vypínače Zásuvky Holící strojky Kuchyňské spotřebiče ...

Truhlářství, vyrobíme: - Okna - Dveře - Dveře interiérové - Vrata -Schodiště - Podlahy - Kuchyňské linky - vestavěné skříně - Šatní a úložný nábytek - Dětské pokoje - Pergol

Elekroinstalační práce. Elektroinstalace, elektroinstalační materiál.

Montáž, oprava, revize: -trafostanice -elektrické rozvody -sítě VN, NN -veřejné osvětlení -elektroinstalace domovní a průmyslové. Půjčovna, pronájem: -montážní plošiny. Zemní práce. Řemeslo, služby: -pokládka dlažby.

Kompletní realizace bytových a komerčních interiérů na míru s vlastní výrobou nábytku: - dětské pokoje, kancelářský nábytek, koupelny, kuchyně, obývací pokoje, postele, dětské pokoje, schodiště, výrobky z masivu.

Kompletní zakázková výroba bytového nábytku a venkovních dřevěných staveb.

Výroba nábytku, zakázková výroba nábytku, vestavěné skříně, nábytek Znojemsko, Třebíč: -obývací stěny -ložnice -vyklápěcí postele -dětské pokoje -vestavěné skříně na míru -počítačové kouty -kancelářský nábytek -koupelnový nábytek -vše včetně armatur a elektrospotřebičů. Podle potřeby montáž a doprava zajištěna.

Hledáte spolehlivou a kvalitní stavební firmu, která vám pomůže s vaším snem o vlastním domově? Pak je pro vás správnou volbou FCS BAU s.r.o., Znojmo. FCS BAU s.r.o. je stavební firma se zkušenostmi a odborností v oblasti stavby rodinných domů, rekonstrukcí, elektroinstalací, realizací střech, zateplování a také renovací fasád.Dále také ...

Výstavba rodinných domů, hrubá stavba, montáž sádrokartonů, sádrokartony, sádrokartonářské, stavební, zednické práce Znojemsko, Moravské Budějovice, Hrušovany nad Jevišovkou, Moravský Krumlov Práce -montáž střešních oken -střešní okna -půdní vestavby -příčky -zednictví -rekonstrukce -fasády -tepelné izolace -foukaná izolace -suchá ...

Nabízíme veškeré tesařské práce. Realizujeme střešní konstrukce, zahradní rekreační zařízení, dřevěné pergoly a opravy krovů. Dodáme řezivo.

Truhlářství - zakázková výroba. Vyrobíme vše na co si jen vzpomenete (kuchyně, dětské pokoje, vestavěné skříně, šatní skříně, zádveří, schody, kanceláře, pracovny).

Stavební a malířská firma - rekonstrukce RD, stavby na klíč, zemní a výkopové práce, střechy, sádrokartony, fasády, malby, nátěry

Elektroinstalace a opravy elektrických strojů

Stavební a obkladačské práce. Rekonstrukce.