VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Výroba: -podlahové rošty -schodové stupně -příchytky k roštům. Služby: -atypické rozměry -úpravy řezem -žárový zinek -povrchová ochrana. Výroba: -klempířství -zámečnictví. Výroba, montáž: -ocelové konstrukce. Obchodní činnost. Celní deklarace. Provozovna: -u hřiště areál.

Práce: -stavební -zednické -rekostrukce staveb -fasády, fasáda -zateplování budov, rod.domku -sádrokartony, příčky, veškere podhledy obklady -obkladačské, veškeré dlažby, včetně zamkových a terasových dlažeb. Výstavba, stavba: -rodinné domy, chatky, pergola. -novostavby.

Společnost hm-smart s.r.o. se zaměřuje na inteligentní elektroinstalaci v rodinných domech. Jedná se například o monitoring energie, klimatizaci, inteligentní stínící techniku a zabezpečení.

Společnost eGspol s.r.o. provozuje apartmány Korzo Lipno: - studiové, rodinné, mezonety, exkluzivní Dále zabezpečují zemní práce strojem JCB 4CX a vyrábí hasičské moduly.

Střechy a rekonstrukce střech Klempířské práce Fasády Izolace střech a základů Dřevěné pergoly Tesařské práce

Předmětem činnosti společnosti TMK construction s.r.o. je především výroba strojů, zařízení, kovovýroba a zámečnictví.

Společnost Stavby-Spišiak s.r.o se zaměřuje na stavbu energeticky úsporných domů na klič, v rámci stavebních prací se také postará o hrubé práce a základové desky, obkladačské práce, zateplení a sádrokartóny.

Společnost nabízí širokou škálu výrobků lišící se rozměry, hmotností, zvoleným materiálem, povrchovou úpravou a dalšími faktory. Výrobky mohou být brány, vrata, lustry, lampy, kování na dveře, židle, stoly, zábradlí a mnoho dalšího.

Společnost se zaměřuje na výrobu bran, branek, plotů a zábradlí. V rámci této činnosti zajišťuje kromě výroby také vizualizaci, povrchovou úpravu a montáž. Dalšími činnostmi je drobné obrábění, broušení, svařování a opravy drobných konstrukcí.

Pokrývačské, izolatérské a klempířské práce.

Stavební práce, stavební činnost: -úpravy interiérů -výstavba podkroví, sádrokartonových konstrukcí -sádrokartonové stavby různých tvarů(klenby, oblouky i atypy) -minerální, akustické podhledy a příčky -snižování stropů -Výstavba podkroví a realizace atypických tvarů -malířské práce.

Klempíř, izolatér: -stavební klempířské a pokrývačské práce -montáž (i s izolací)-střechy, okapy, střešní okna, balkóny, lodžie, terasy -materiál-měď, titan-zinek, hliník, pozink.

Inženýrskogeologické průzkumy pro zakládání staveb, hydrogeologické průzkumy, konzultační činnost pro ložiska nerostných surovin, pedologické posudky a vynětí půdy ze ZPF.

David Vodák se specializuje na malování bytových i nebytových prostor, nabízí malířské a natěračské práce, tapetování, dekorativní malby a termoizolační nátěr.

David Pokorný se zabývá pokládkou vinylových a laminátových podlah, montážemi obložkových zárubní, provádí malířské práce v interiérech.

Provádíme tesařské a pokrývačské práce. Nabízíme kompletní dodávky střech, krovy na rodinné domy, přístřešky, chaty, opravy a výměny poškozených částí krovu, rekonstrukce, půdní vestavby, podkroví, sádrokartony, usazení střešních oken, příhradové vazníky. Klempířské a pokrývačské práce provádíme včetně dodání krytiny a materiálu, zakázky dohodou ...

Provádíme revize, kontroly, čištění spalinových cest a komínů včetně vložkování a montáže komínových systémů.

Kominictví Jan Přinosil poskytuje služby: - revize spalinových cest - kontroly spalinových cest - čištění spalinových cest - mechanické čištění komínů - čištění kotlů - videoinspekce - měření - (komínový tah, teplotu a rychlost proudění spalin a plynů, vlhkost palivového dřeva, únik zemního plynu do ovzduší) - vložkování - montáž ...

Vodoinstalatérství. Služby: -veškeré instalatérské a topenářské práce -rekonstrukce a opravy instalací voda, topení, kanalizace -výměna zařizovacích předmětů -montáže a opravy domácích vodáren a čerpadel -drobné opravy v domácnostech

Klempířství, výroba a montáž veškerých lišt a olemování na střechy -oplechování komínů -oplechování atik -úžlabí -montáž žlabů, svodů, parapetů -oplechování antoníčků a pod. montáž střešní krytiny : -falcované -lisované -kanadská šindel -IPA, atd. -nátěry a ošetření plechových střech

Obklady, obkladačské práce: -kompletní obložení koupelen -obložení kuchyní -venkovní dláždění (zámková dlažba, schody) -obkládání a dláždění kolem bazénů -mozaikové obložení -schody uvnitř domu či bytu -usazení a obezdění van.

Služby: -malířské a natěračské práce.

Revizní technik, revize: -elektrická zařízení -elektrické instalace -hromosvody. Elektrické instalace - návrh, realizace.