VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce.

Projektování, návrhy, technické zpracování interiérů, exteriérů, konstrukce, včetně dodávek, subdodávek, historické opravy, repliky -hotelové interiéry -stolařství -truhlářství.

Práce, služby: -malířské práce, malíř, natěračské práce -malířství, malby: klihové, disperzní, fasádní, lazurovací, speciální techniky -natěračství, nátěry: okna, dveře, nábytek, konstrukce, protipožární, nástřiky VARIOPAINT a JAEGER, elektrostatické stříkání -fládrování -písmomalířství: psaní štětcem na různé materiály (fasáda, plech, umělá ...

Prodej: -bytový textil -utěrky -deky -lůžkoviny a koberce. Podlahářské práce.

Vodoinstalatérské práce a poradenství : -kompletace vodovodních rozvodů bytů, domů a novostaveb -instalace WC, umyvadla, dřezy, baterie, sprchy -zapojení pračky, myčky -domovní rozvody vody do mědi, plastu i železa -montáž solární kolektory, klimatizace, etážové topení -plynofikace.

Dodávka a montáž slaboproudých i silnoproudých elektroinstalací do 400 V pro bytové domy, skladové i výrobní objekty ad.

Zámečnické práce, zakázková zámečnická výroba. Výroba ocel. schodišť, zábradlí, regálů, přístřešků, plotů atd. Každou zakázku provedeme od zaměření, výroby po montáž u zákazníka.

Rekonstrukce rodinných domů a bytů, zateplování.

Výkopové práce a terénní úpravy.

Zednické a stavební práce, zateplování fasád.

Stavební práce: - diamantové vrtání - řezání betonu.

Stavební práce a rekonstrukce: -zemní práce -inženýrské sítě a komunikace -výstavba rodinných domů -revitalizace panelových domů -průmyslová výstavba.

Tesařské, truhlářské, pokrývačské práce.

Malířské a natěračské práce. Dokončovací stavební práce.

Dodávka elektroinstalačních materiálů. Služby v oblasti elektroinstalací a automatizací.

Provádíme stavby rodinných domů, sanujeme a izolujeme stavby, zateplujeme fasády. Renovujeme koupelny, pokládáme obklady a dlažby v interiérech i exteriérech.

Truhlářství, zakázková výroba: -okna a dveře (vnitřní, venkovní) -kuchyně, kuchyňské linky -kancelářský nábytek počítačové stoly, psací stoly, kancelářské nábytkové programy -schodiště -nábytek z masivu -vestavné skříně, skříň, věšákové stěny -ložnice postele, válendy, šatní skříně -zahradní nábytek, terasy, pergoly -zahradní domky.

Projekční činnost: -projekce teplovodního vytápění, kotelen -spojení systémů vytápění a větrání v rodinných domech a bytech a bazénech -řízené větrání.

Výstavba, stavitelsví: -rodinné domy -dřevostavby -klasické domy -nízkoenergetické a pasivní domy -komerční budovy. Nákup, prodej: -pozemky -stavební materiál.

Zednické práce. Služby v oblasti stavebnictví.

Zajistíme rozvody elektřiny, teplé a studené vody. Rekonstrukce koupelen a WC včetně odpadů.

Montáž, servis, prodej: -voda -topení -plyn.

Elektromontážní práce.Elektromontáže. Elektroinstalace. Elektrorevize. Revize elektro.