VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Činnost: - frézování - soustružení - lisování, svařování - výroba ocelové konstrukce - povrchové úpravy

Výroba: -hotelový nábytek Truhlářství. Kovovýroba.

Zámečnické práce. Služby: -otevírání zámků dveří, aut, trezorů

Dřevovýroba. Práce: -frézování dřeva

Kovovýroba, zakázková strojírenská výroba - svářečské práce - zámečnické práce - obráběčské práce - výroba ozubených a řeťezových kol.

Činnost: - CNC soustružení - frézování

Služby: - stavební činnost - montáže oken, dveří, garážových vrat, rolet, žaluzií

Výroba: - vačkové spínače, hlavní spínače, CNC soustružení - solární technika. Výroba průmyslových spínačů a staveništních rozvaděčů. Kompletace a kovoobrábění - CNC soustružení - frézování - vrtání.

Stavební činnost - přípravné práce - obkladačské práce - izolační práce - projektová dokumentace - stavební dozor - zámečnické práce - pronájem lešení - autodoprava kontejnerová nákladní. Výroba - kovové dveře a brány.

Stavební činnost -stavby na klíč -zateplování budov -protiplísňové nástřiky -rekonstrukce bytových jader -vestavby. Práce -zednické, obkladačské -elektroinstalační, vodoinstalační -klempířské, pokrývačské, topenářské -truhlářské, tesařské.

Truhlářské práce Restaurování: - nábytek.

Čalounické práce: - autočalounění sedaček osobních, nákladních vozidel a autobusů - autočalounění vnitřních částí vozidla

Stavba, výstavba: -novostavby -rekonstrukce -pergoly Služby: -vyklízení prostor Práce: -sádrokartnářské -přestavby koupelen -dlaždičské práce Montáž: -plastová okna -dřevěné okna -žaluzie

Práce: -zemní a výkopové -inženýrské sítě

Dekorace porcelánu tradičními dekoračními technikami včetně ruční malby. Sídlo: Adekor s.r.o. Sokolovská 578 357 33 Loket

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku.

Podlahářství HOPR. Práce: - podlahářské