VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Stavební společnost REKOS - S + D s.r.o. se zabývá bytovou výstavbou a rekonstrukcí domů, budov a historických objektů. Máme bohaté zkušenosti se stavbou rodinných domů i komerčních objektů. Provádíme zemní práce, výstavbu a přípojky inženýrských sítí či úpravy zpevněných ploch. Zajišťujeme také komplexní revitalizaci panelových, bytových a ...

Plynoservis Montáž, opravy: -plynová zařízení -plynospotřebiče -plynové spotřebiče. Instalace: -plyn.

Klempířství, pokrývačství, tesařství. Rekonstrukce střech.

Činnost: - nanášením tvrdých vrstev (povlaků) metodou PVD - povlakování nástrojů, strojních dílů - ostření vrtáků, výstružníků, stopkových nástrojů.

Práce: - sanace zdiva, betonu - izolace proti vodě - odvlhčení.

Provádíme stavařské práce. Výstavby, rekonstrukce, drobné úpravy i stavební dozor. - stavby - rekonstrukce - výkopové práce - kácení stromů - zajištění stavebního materiálu - úklidové práce

Tapetování všemi druhy tapet, lepení fototapet i samolepících folii do interierů bytů, kanceláří i ostatních prostor.

Zámečnictví, zámečnické práce: - příslušenství k malé mechanizaci - vrata, brány, zábradlí - lehké ocelové konstrukce.

Práce: - malířské - natěračské

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalační - rekonstrukce koupelen

Činnost: - zemní a výkopové práce - kontejnerová doprava

Služby: - elektroservis - oprava, renovace bytové rozvaděče - drobné opravy el. zařízení - montáže telekomunikačních rozvodů včetně počítačových sítí

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku

Truhlářství, výroba: - nábytek - dveře - schodiště - zakázková výroba

Práce: - elektřikářské - domovní elektroinstalace - počítačové sítě - montáž bezpečnostních kamer, požární signalizace.

Stavební činnost: - prodejní prostory - obchodní jednotky - komerční provozy - rekonstrukce - půdní vestavby - bourací práce - revize (voda, plyn, elektro)

Práce: - zemní, výkopové - terénní úpravy - hloubení rýh pro inženýrské sítě.

Práce: - broušení, brusírna kovů - frézování i svislé (kov) - CNC frézování - obrábění ve 3D. Výroba: - formy EPP, EPS - lisovací nástroje - přesných součástí i celých strojů a výrobních linek dle dodané dokumentace.