VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Kominictví, práce: - kominické - čištění, vložkování komínů - revize komínů.

Stavební firma, výstavba, práce: - terénní úpravy, zemní práce - vodohospodářské stavby - inženýrské sítě - vleky, lanové dráhy - vodohospodářské stavby - inženýrské sítě - demolice - jeřábnické práce.

Činnost: - elektromontáže - silnoproud, slaboproud - měření, regulace - výroba rozvaděčů.

Kamenictví. Zpracování kamene. Výroba, osazení: - veškerých kamenických výrobků, kamenické výrobky: - kuchyňské a kupelnové desky, stoly - parapety - obklady krbů - dlažby a obklady - pomníky, nápisy - sochy, plastiky - kamenosochařské výrobky. Projekce, realizace, montáže: - dlažby, obklady, schodiště a parapety.

Truhlářství, výroba: - nábytek - vestavěné skříně - dveře - schodiště.

Stavební práce: - zednické práce - montáž sádrokartonu - podlahářské práce - pokládka zámkové dlažby.

Zednictví, stavební práce, výstavba: - rodinné domy, novostavby - rekonstrukce - omítky, fasády - zateplování budov - zámková dlažba.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování, rekonstrukce, sanace, průmyslové nátěry, demolice, bourací práce, výstavba FVE, kovovýroba, kovoobrábění.

Činnost: - veškeré stavební práce - zateplování fasád - zemní práce - betonování - sádrokartony - obklady a dlažby - rekonstrukce - pokládka plovoucích podlah - půdní vestavby

Strojní výroba: - díly na soustružnických automatech. Výroba přesných a technicky náročných dílů vyráběných ve středních a velkých sériích, používaných v různých průmyslových odvětvích.

Prodej a pokládka podlahových krytin. Zajišťujeme dodávku, montáž a prodej podlahových krytin včetně čistících zón. Renovace a opravy starých podlah, dále vyrovnávání podkladů. Maloobchodní i velkoobchodní prodej doplňků, čisticí prostředky vhodné k údržbě podlah jako jsou laky, tmely, lepidla a podlahářská chemie.

Výroba, opravy, úpravy, prodej, práce: - renovace starožitného nábytku - originální starožitný, selský nábytek - výroba-repliky (truhlářství) - odstraňování starých nátěrů z dřevěných povrchů louhováním - zakázková výroba dle požadavků: - vybavení obchodů, restaurací, kuchyní, ložnic, dětské a obývací pokoje atd. Výkup, bazar, ...

Sklenářství, truhlářství Havránek Komplexní sklenářské práce. Výroba, prodej, zpracování: - zrcadla, výlohy - izolační dvojskla - vitráže - široký výběr skla. Práce: - broušení, vrtání skla. Truhlářství.

Instalace: - tepelná čerpadla Montáže: - solární panely

Velkoobchod s nerezovým a hutním materiálem. Dodavatel nerezových a hutních materiálů. - trubky bezešvé, svařované, duté tyče, jekly - potrubářské výrobky, prefabrikace potrubí, segmentová kolena, U - trubky, ohyby, oblouky, T-kusy, redukce, příruby - plechy nerezové i ocelové - plné profily - kulatiny, ploché tyče, 4 hrany, 6 hrany, ...

Provádíme práce: - zateplování budov -polystyren bílý, šedý, Baumit Open, Clima, čedičová vata - obklady a dlažby - rekonstrukce koupelen a bytových jáder - natírání fasád - veškeré druhy zednických prací. - provádění montáže sádrokartonu - opravy soklů domu - prodej fasádních materiálů.

Interiérové dveře CAG Hradec Králové Prodej a montáž interiérových dveří CAG včetně zárubní. Jsme předním prodejcem interiérových dveří značky CAG. V naší nabídce naleznete bohatý sortiment dřevěných či skleněných dveří s originálním designem. Rozmanité modely a dekory čekají pouze na vás! V naší nabídce kamenných vzorkoven dále ...

Akademická sochařka - pracování kamene - sochy - restaurování.

Činnost: - zakázková výroba kvalitního stylového nábytku - opravy a obnova starého nábytku - návrhy interiérů

Práce, řemeslo: - zedník, zednictví - stavby a rekonstrukce domů a bytových jader

Práce, výroba: - kovářství - zámečnictví - mříže, ploty - brány, zábradlí - zakázková výroba

Výroba, prodej, montáž: - střešní okna ZIMA - eurookna ZIMA - balkónové dveře, prosklené stěny, zimní zahrady. Střešní okna ZIMA: - dřevěná střešní okna z lepených lamel vrstvené dřevo) - otočná-jednoduché čištění zvenku i zevnitř - dodávka oken s izolačními dvojskly, žaluzií nebo sluneční clonou - izolační dvojskla U=2, 8 až U=1, ...

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské