VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Stavby, opravy, rekonstrukce: -šikmé a ploché střechy -střešní krytiny -klempířská dílna. -pokrývačské práce -tesařské práce -solární systémy -vzduchotechnika Prodej, vzorková prodejna: -materiály pro střechy -poradenská služba -zpracování cenové nabídky

Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Kominictví, kominické práce - kontrola a čištění komínů - stavba, oprava a vložkování komínů.

Činnost - malířské a natěračské práce - drobné zednické práce - pokládka plovoucích podlah, - montáž nového nábytku - zahrádkářské práce, osazování a údržba okrasných záhonů - stavba pergol a altánů.

Zemní práce - zemní a výkopové práce - výkopy pro inženýrské sítě (vodovod, plynovod, kanalizace) - základy domů - nákladní autodoprava, přeprava kameniva, štěrku a písku.

Služby v oblasti revize elektro - revize el. instalací továren, domů, bytů - revize hromosvodů - revize strojů a nářadí včetně prostředí s nebezpečím výbuchu a vysokého napětí. - revize elektrického zařízení.

Projekční a stavební práce - bytová výstavba, novostavby, rodinné domy na klíč - rekonstrukce objektů - realizace střech - pokrývačské a klempířské práce - obkladačské práce - zednické práce.

RAP, krejčovský ateliér - výroba a šití dámských oděvů a konfekce.

Stavební a zednické práce - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce objektů - rekonstrukce bytových jader - obkladačské práce - demolice - sádrokartonářské práce - elektroinstalační práce.

Zámečnictví, výroba: - vrata, brány, schodiště. Autoservis: - opravy motorů, převodovek - čištění, plnění autoklimatizace - autodiagnostika - výměna autoskel - karosářské práce.

Činnost: - akademický sochař - restaurátor - restaurování soch.

Stavební práce: - rekonstrukce bytů, domů - půdní vestavby - hrubé stavby - základové desky - výstavba opěrných zdí, plotů - betonářské práce - montáž sádrokartonu - pokládka zámkové dlažby.

Průmyslové betonové podlahy BETONGLETR. Statické výpočty, návrhy. Zpracování prostorové výztuže. Bezesparé, bezprašné podlahy. Firma Betongletr je nositelem certifikátu kvality, jako firma aplikující vsypy Panbex, splňující úroveň kvality podle ISO*9001. Všechny suroviny mají příslušná osvědčení podle norem platných v ČR. Podkladní ...

Firma ELICOMP - E s.r.o. z Hradce Králové zajišťuje montáž, servis a prodej produktů DEVI. Jedná se o podlahové topení, topné rohože, systémy vyhřívání ploch a okapů. Provádíme také lití anhydritových podlah, elektroinstalatérské práce a montáž sádrokartonových konstrukcí. Naší další činností je provoz autoservisu. Dodávka, montáž, servis: - ...

Zemní práce Vrchlabí, Hostinné, Trutnov a celé Krkonoše Zemní i výkopové práce s pomocí kráčejících bagrů. Díky našim kráčejícím bagrům zvládneme veškeré zemní práce v těžce dostupných terénech, v lese, okolo kolejí, na svahu i při čištění rybníků - TATRA 815 s 3 - PRAGA V3S sklápěč V zimních měsících provádíme ve Vrchlabí a ...

Zabýváme se veškerými službami v oblasti měření, regulace a řízení technologických procesů. Zajistíme, jak projekční, montážní a servisní práce, tak i dodáme softwarové aplikace, údržbu systémů a poskytneme odborné konzultace. Součástí nabízených služeb je i výroba rozvaděčů. Provádíme tyto služby: - regulace kotelen, výměníkových stanic - ...

Zakázkové truhlářství Náchod. Vestavěné skříně: Vestavěné skříně na míru zajištujeme nejprve tím, že u Vás vše naměříme, zjistíme Vaše požadavky, navrhneme jak bude vypadat, vyrobíme a namontujeme. Disponujeme širokou škálou materiálů a barev a nebojíme se žádného prorostou či atypického místa. Kuchyně na míru. Kuchyňskou linku Vám ...

Návrh, konstrukce a výroba: - speciální přípravky a jednoúčelové automaty pro průmyslové použití - elektronika. Činnost: - obrábění plastů a lehce obrobitelných kovů na CNC frézce - velko- i malosériové strojní osazování součástek povrchové montáže - oprava elektronických řídících jednotek, autorádii, apod.

Činnost: - realizace staveb - demoliční práce - výstavba komunikací - penetrační makadamy - hrazení bystřin - inženýrské sítě - meliorační práce.

Elektrikářské práce: - oprava a výměna jističů - oprava elektro spotřebičů - rekonstrukce elektrických rozvodů - montáže, revize.

Montáž, opravy, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - datové rozvody - elektroinstalace - TV rozvody.

Činnost: - zemní práce - výkopové práce - zahradní a terénní úpravy - pokládka zámkové dlažby - základy staveb - výkopy bazénů - výkopy kanalizace - výkopy inženýrských sítí.

Zámečnické práce, výroba: - schodiště - zábradlí exteriérové, interiérové - zastřešení - pergoly - balkóny - ploty - brány křídlové, posuvné - branky - ocelové konstrukce.

Klempířství, pokrývačství, tesařství: - opravy a realizace střech - opravy a zhotovení střešních krovů - zahradní altány, krytá stání na auta - výroba a montáž klempířských prvků - opravy okapních svodů - hydroizolace rovných střech, balkónů a teras.