VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Provádíme výkopové a zemní práce traktorbagrem CAT 444 F2, demolice a inženýrské stavby. Všechny tyto služby poskytujeme ve městech Broumov, Police nad Metují, Hronov, Náchod a jejich okolí.

Půjčovna stavebních strojů Náchod, náchodsko Demoliční práce Bourací práce Zemní práce Stavební práce Gabionové konstrukce - stěny Soustředíme se především na složité demolice objektů, kde je zapotřebí volit šetrný postup bouracích prací, případně postup pomocí bezotřesových technologií, především ve vnitřních prostorách objektů nebo v ...

Činnost: - hydroizolace plochých střech, balkónů, teras, jezírek.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů, koupelen - zateplování fasád - půdní vestavby - montáž obkladů, dlažeb - sádrokartonářské práce - zednické práce. Služby: - pronájem lešení.

Řezbářství a restaurátorské práce Provádí: -řezbářské a restaurátorské práce -konzervování předmětů (s vyjímkou kulturních památek a sbírek předmětů).

Vzduchotechnika, práce: - klempířské práce.

Zabýváme se opravami, montáží, výrobou a servis vzduchotechniky a klimatizace. Zajišťujeme také revize požárních klapek.

Firma se zabývá následujícími profesemi: -vzduchotechnicka -klimatizace -chlazení -vytápění staveb -tlakový vzduch

Zemní práce - hloubení základů, přípojek - výkopy jam a rýh - např. tepelná čerpadla - výkopy pro bazény, septiky - výkopové a zahrnovací práce pro inženýrské a telekomunikační sítě - úpravy a čištění vodních toků, rybníků - úpravy terénu.

Přepravní služby - nakládka a vykládka sypkých hmot menšího množství - přeprava stavebního materiálu. Údržba zeleně - zakládání trávníků, sekání trávy - výsadba ovocných stromů a parkových rostlin. Stavební činnost - výkopové práce - bourací práce. Výroba kovových konstrukcí - zábradlí a kovové díly. Technické služby - ruční ...

Provádíme mobilní pískování železa a kamene - tryskání pískem.

Tesařské a pokrývačské práce - kompletní dodávky střech - krovy - roubenky - pergoly - přístřešky, garážové stání. Dodávka - střešní krytina - stavební řezivo.

Jeřábnické práce s autojeřábem TATRA 815 AD - 28.

Činnost - vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Truhlářství - opravy starožitného nábytku - renovace a výroba historických dveří a dřevěných konstrukcí.

Truhlářská a pilařská výroba: Truhlářství: - výroba špaletových dřevěných oken - výroba vchodových a bytových dveří - výroba kuchyňských linek včetně drátěného programu a vestavných kuchyňských spotřebičů - kompletní dodávka kuchyní včetně montáží - výroba schodišť - tesařské práce Pilařská výroba a obchod: - prodej stavebního ...

Práce: Zakázková výroba schodišť včetně zábradlí: - výroba masivních dřevěných schodišť včetně zábradlí v dřevinách dle přání zákazníka olepovaných i samonosných - pro povrchovou úpravu používáme vodní a speciální otěruvzdorné nebo protiskluzové laky. Zakázková výroba nábytku: - nábytek pro kanceláře, dětské a obývací pokoje v provedení ...

Zakázkové truhlářství. Práce: -truhlářské. Výroba, prodej: -nábytek.

Výroba: - špaletová okna - okna s izolačními dvojskly - domovní dveře - EURO - domovní dveře rámové - dveře interiérové - obklady betonových a kovových schodišť - kuchyně - koupelnový nábytek - kancelářský nábytek - vybavení ordinací. Zaměření a poradenská činnost zdarma.

Truhlářství. Výroba: - okna - dveře - schodiště - výlohy. Restaurování.

Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb