VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce: - geodetické práce - geometrické plány - vytyčování hranic - zaměření staveb - mapové podklady pro projekce - účelové mapy - výškopisy.

Servis: - chladírenský - chladicí a klimatizační technika.

Zakázkové truhlářství: - dřevěné kostky pro děti - okna, dveře.

Práce: - zámečnické. Výroba: - zámky a kování.

Dodávka, montáž: - střechy - BRAMAC, ŠINDEL, CEMBRIT - klempířské prvky - okna. Práce: - pokrývačské - taškové krytiny, eternit, šindel, plech - klempířské - tesařské - vazby střech - obkladačské - palubky. Nátěry střech.

Práce: - truhlářské. Výroba: - nábytek - dveře - okna.

Truhlářství, výroba, prodej: - dřevěná okna, eurookna, dveře - skříně - kuchyně - pergoly.

Elektroinstalace. Webdesign.

Práce: - přípravné práce pro stavbu, - zemní práce.

Práce: - klempířské - vzduchotechnické potrubí. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Ostatní stavební montážní práce.

Pneuservis Duleba. Oprava, servis: - pneumatik. Maloobchod, prodej: -pneumatiky. - alu disky. Prodej použitých pneumatik. Zemní práce minibagrem.

Výroba: - stopkové nástroje: - kolíčkovací vrtáky - redukce pro kolíčkovací stroj - záhlubníky - dlabací vrtáky - frézy - sukovníky - stupňovité vrtáky - vroubkovací kolečka - nástroje pro opracování dřeva. Prodej: - veškeré nástroje pro truhláře.

Stavební firma. Provádíme: -rodinné domy na klíč -stavby občanská bytová výstavba -autodoprava vozidly Liaz (s hydraulickou rukou a sklápěčem) -zemní práce strojem UNC 060.

Kamenictví. Práce: -terasové -kamenické.

Zakázkové krejčovství. -večerní šaty. -svatební šaty. -dámské kostýmy. -pánské obleky. -pánské košile. Návrhářská tvorba.

Práce: - malířské - lakýrnické - natěračské - nátěry oken, dveří, nábytku.

Elektromontáže - domovní a průmyslové elektroinstalace - elektrické vytápění Revize nářadí a spotřebičů.

Truhlářství, tesařství - truhlářské práce - tesařské práce

Montáž, prodej, projekce: -topení -voda -plyn.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.