VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Věštkyně, věštírna. Výklad z karet. Věštění budoucnosti. Numerologické rozbory.

Práce: - natěračské - malířské - sklenářské.

Práce: -malířské -natěračské -dekorativní nástřiky -nátěry střech a fasád -nástřiky van* -zateplování fasád. Velkoobchod: -barvy -izolační a zateplovací systémy.

Stavební a obchodní činnost. Práce: -stavební -ve výškách -zateplování objektů -rekonstrukce interiérů -malování, tapetování včetně úklidu. Opravy, rekonstrukce: -fasády -památkově chráněné objekty.

Práce: - nátěry a nástřiky fasád, konstrukcí, střech - vnitřní malby - výškové práce. Výroba zámků a kování. Dokončovací stavební činnosti.

Příprava staveniště. Zemní práce.

Malířské a natěračské práce: - vnitřní malby a nátěry -nátěry omítek, sádrokartonů, podlah - ochranné nátěry dřeva, lakování, renovace a nátěr oken, úklidové práce - renovační nátěry objektů, průmyslové a stavební nátěry a nástřiky - úpravy a nátěry fasád, betonů, střech a ocelových konstrukcí - stavební dokončovací práce.

Provádění: - stavební nátěry a nástřiky - zateplování fasád a budov. Opravy a nátěry: - fasády. Práce: - malířské - velkoplošné - výškové - horolezeckou technikou. Maloobchod: - drogerie - fasádní a interiérové barvy.

Zemní práce: - zemní práce - výkopové práce - stroje CAT 428C, UNC 060 - demolice, odstraňování jejich následků. Nákladní autodoprava: - stavební materiál. Prodej: - stavební materiál.

Klempířství, pokrývačství. Plechování ze všech druhů dostupných materiálů. Střešní krytina: - montáž tašek a šindelů dle přání zákazníka. Klempířské práce: - okapy, svody. Montáž střešních oken.

Instalatérské práce: - montáž vodáren a potrubí ve studni - montáž ručních a elektr.čerpadel. Rozvod: - odpadu - vody z plastů. Montáž, oprava: - zdravotní techniky (vodovodní baterie, splachovací WC, umyvadla).

Provádíme veškeré tesařské a pokrývačské práce. Výroba krovu, opravy střešních konstrukcí, pokládka střešních krytin, montáž střešních oken apod. Dále se zabýváme stavbou pergol, dřevostaveb a roubenek (i opravy), montáží palubkových podhledů -inteiér + exteriér.

Práce: - malířské - natěračské - nátěry fasád.

Sklenářství. Práce: - sklenářské.

Práce: - natěračské - úklidové - pro firmy a soukromníky, kromě bytů - kovoobrábění - soustružnické - brusičské - broušení na kulato. Čistění: - podlah strojem - JERSEY PLC - 51, CLEANFIX - průmyslové podlahy - koberce 10, -Kč za m2. Obchodní činnost. Půjčovna: - stroje na čištění koberců - NUMATIC.

Truhlářské práce: - bytové doplňky. Výroba stavebně truhlářská.

Pokládání podlahových krytin a obkládání stěn. Pozemní a inženýrské stavitelství.

Certifikát ISO 9001 Zajišťujeme: - prodej stříkací techniky - prodej všech náhradních dílů - prodej na splátky a leasing - záruční a pozáruční servis - předvádění stříkací techniky a zaškolení obsluhy - poradenská činnost Prodej: - vzduchové stříkací pistole ruční - vzduchové stříkací pistole automatické - vysokotlaké stříkací ...

Výroba: - vitráže, Restaurování a kopie starých vitráží(licence MK ČR na malované figurální vitráže), originální závěsné obrázky do oken (přírodní fantazie, stromy, květy, vesmírno, ezoterično, dveřní vitráže, kuchyňská dvířka, dělící stěny. Na vitráže používám skla všech možných barev Malba pouze klasickými sklářskými barvami - teplota ...

Tesařské práce - pergoly - přístřešky Truhlářské práce - zakázková výroba Výroba - zahradní nábytek

Truhlářstvívýroba - vchodové a interiérové dveře - schodiště - zábradlí - balkóny - EURO okna Výroba, dodávka, prodej a montáž - vchodové a interiérové dveře - EURO okna Výroba, dodávka, prodej a montáž - balkóny Výroba, dodávka, prodej a montáž - schodiště - zábradlí