VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Společnost IZOTORA s.r.o. provádí zateplení stříkanou polyuretanovou pěnou - fasády, stěny, podlahy, střechy

Strojní a technologické montáže, montáž, servis: - průmyslové čerpadla. Zámečnické práce a výrobky. Výroba: - lehké ocelové konstrukce.

Společnost ELMECHA montáže, s.r.o. nabízí služby v oblasti elektroinstalací a servisu elektrických zařízení.

Zajistíme kompletní rekonstrukci bytu a bytového jádra. Provádíme zednické a obkladačské práce, elektroinstalace, vodoinstalatérské práce. Působíme na Ostravsku, Frýdecko-Místecku a Karviné.

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se postará o úklid, malování a natírání vašeho domu, bytu nebo kanceláře, pak je pro vás správnou volbou společnost Jaroslav Kořínek. Nabízíme širokou škálu služeb v oblasti úklidových, malířských a natěračských prací.

Veškeré práce se sklem. Tvoříme barevná skla do kuchyně, ozdobné pískování a sprchové kouty.

Zakázková výroba - dámské a pánské oděvy

GOJAS alfa s.r.o. je stavební firma, která nabízí širokou škálu služeb v oblasti stavebnictví, elektroinstalace, fotovoltaiky a hromosvodů. Firma má dlouholeté zkušenosti a kvalifikovaný tým odborníků, kteří zaručují kvalitní a spolehlivou realizaci vašich projektů. Společnost se zaměřuje na stavbu a rekonstrukci rodinných domů, ...

Pokud hledáte společnost, která vám zajistí kvalitní a rychlé zemní protlaky, měli byste se obrátit na ROZDOLSKÝ s.r.o. Máme dlouholeté zkušenosti a moderní technologii pro provádění protlaků pod komunikacemi, železničními tratěmi, zahradami nebo budovami. Zemní protlaky jsou bezvýkopová metoda, která umožňuje pokládku inženýrských sítí bez ...

Montáž elektronických zabezpečovacích systémů v objektech firmy JABLOTRON Montáž kamerových systémů CCTV Rozvody elektroinstalace Montáž ozvučení

Firma TEON STAV s.r.o. se sídlem ve Frýdlantu nad Ostravicí v okrese Frýdek - Místek se zabývá veškerými zemními, výkopovými a demoličními pracemi. Zabýváme se také realizací vodohospodářských staveb a součástí naší činnosti je také realizace a podílení se na projektech týkajících se zadržování vody v krajině.

Řemeslnické práce: - elektroinstalace domovní a průmyslové - elektromontáže - elektrikářské práce. Revize: - elektrické spotřebiče, elektrických spotřebičů - elektrického nářadí.

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - kuchyňské linky na míru - pokojové a obývací stěny - kancelářský nábytek - ložnice - atypický nábytek na míru - vestavěné skříně.

Společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž i servis hořákových systémů, regulačních stanic, strojů a zařízení, elektrorozvaděčů. Dále provádí zakázkovou výrobu z nerezu. Sídlo firmy je v Třinci.

Společnost ETCON Energo s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na fotovoltaické elektrárny na klíč do rodinných či obytných domů. Fotovoltaiku realizujeme pomocí solárních panelů včetně zajištění dotace v rámci Nová zelená Úsporám. Zaměřujeme se také na zabezpečovací systémy Jablotron a nabíjecí stanice pro elektromobily.

Jádrové vrtání 12-1200mm, řezání, frézování, broušení a leštění betonu

Výkopové a zemní práce. Výkop základů rodinných domků a menších a středních staveb. Výkop a instalace inženýrských sítí - voda, topení, plyn. Úprava terénu po stavbě. Vykopání bazénu nebo čističky.

Výroba a zpracování: - pila, dřeva, dřevo - stavební řezivo, střecha, střechy (hranoly, fošny, latě, desky, trámy) - stolařské řezivo - plotové desky - štípané palivové dříví, dřevo - palety. Autodoprava: - speciální doprava kulatiny. Služby: - broušení pil, pily, fréz, frézy - sušení řeziva, dřeva - štěpkování větví, odkorů ...

Prodejna. Prodej: - stavební a stolařské řezivo (hranoly, fošny, desky, latě). Služby: - broušení pily, frézy - sušení dřeva.

Práce: -demolice -zemní práce -recyklace -výškové práce -mobilní jeřáby Stavba, výstavba: -provozní objekty -technologické celky -komunikace -inženýrské sítě Služby: -vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodoprava

Strojní výroba: - ocelové konstrukce - kusové strojní díly - jednoúčelové, jednoduché stroje - soustružení klasicky, CNC soustruhy - frézování, broušení, vyvrtávání - svařování - dělení materiálu - plazma.