VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Pokládka zámkové dlažby Automobilová nákladní doprava Zemní a výkopové práce Půjčovna techniky (vibrační desky, řezačka asfaltových a betonových povrchů, Minidumper Cormidi C85)

Výroba, oprava, renovace: - komponenty pro kulové kohouty - ovládací vřetena armatur - písty vysokotlakých čerpadel - strojní součásti - armatury. Povrchová úprava - žárový nástřik. Výroba náhradních dílů pro armatury.

Firma Jan Carbol ve Frýdku-Místku se zabývá montážemi plynu, vody a topení do rodinných domů i objektů občanské vybavenosti, poskytuje dodávky investičních celků v oblasti plynárenství, vodoinstalace a vytápění. Cílem firmy Jan Carbol je navrhnout zákazníkovi optimální řešení, které bude splňovat veškeré požadavky jak ve využitelnosti, tak v ...

Společnost DEVAN Interier s.r.o. se specializuje na přípravu a realizací zakázek jak pro soukromý sektor, tak i pro stavební společnosti. Zajišťujeme práce v exteriéru - konstrukční obklady budov i venkovní prvky. Vytvoříme Vám návrh a dodáváme veškerý interiérový nábytek a vybavení budov, hotelů, restaurací a kanceláří.

Práce: - zemní a výkopové práce (traktorbagr JCB) - zimní údržba komunikací Služby v zemědělství: - zemědělské práce - kombajnová sklizeň

Martin Grimm se zaměřuje na plynařské, topenářské a vodoinstalační práce.

Opláštění objektů. Dodávka, montáž: - chladící a mrazící boxy.

Služby, práce, projekce, revize, rekonstrukce: - vodovodní, plynové, elektro instalace - topenářské práce - voda, topení, plyn - topenářské práce.

Oprava, servis, údržba: -strojní energetická zařízení. Oprava, servis, prodej: -svařovací technika. Kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů (kovy), strojní zámečnictví, strojírenská výroba. Řemeslnické práce: -zámečnické práce -svářečské práce -soustružnické práce -frézařské práce. Velkoobchod, prodej: -hutní materiál.

Kovovýroba, montáž: - kovové dveře k zabezpečení sklepů. Výroba, prodej: náhradní díly, autodíly - tlumiče, výfuky, koncovky pro nákladní vozy Tatra.

Společnost LAKUM - KTL, a.s. se zaměřuje na CNC zpracování plechů a lisování kovů. Dále poskytuje služby povrchových úprav - kataforéza - kataforézní lakování, práškové lakování, galvanické pokovování zinkování. Ve Frýdlantu nad Ostravicí se věnujeme vysoce kvalitním povrchovým úpravám kovů již od roku 1998, od roku 2000 jsme svůj zájem ...

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - elektroinstalační - zámečnické Revize: - elektro a plynových zařízení. Montáže: - tepelná čerpadla - solární systémy.

Výroba, montáž, rekonstrukce, generální opravy, servis, revize: - výtahy. - plošiny Revize, výroba: - elektrická zařízení, elektrozařízení - hromosvody.

DANFRA CZ s.r.o. se zaměřuje na kompletní servis topenářských a vodoinstalačních prací.

Společnost STAVODOM, spol. s r.o. se zabývá prodejem základních stavebních materiálů a také výkopovými a jeřábnickými pracemi. V našem sortimentu naleznete lomový kámen, strusku, štěrk, písek, kačírek či asfaltový recyklát. Veškerý uváděný materiál jsme schopni dovézt na místo určení v množství do 12 tun. Dále se věnujeme demoličním pracím, ...

Elektroprojekce. Elektromontážní práce, elektromontáže: - klimatizační jednotky - topné systémy - osvětlení včetně návrhů - slaboproudé elektroinstalační práce: - vnitřní kabelové systémy, telefonní a počítačové rozvody - pobočkové telefonní ústředny - elektronické zabezpečovací systémy EZS - elektronická požární ...

Důlní průzkum a bezpečnost. Činnost: - těžba důlního plynu - výroba elektrické energie a tepla z důlního plynu - vrtné práce, důlní vrty - geologické laboratoře - degazace hlubinných černouhelných dolů.

Stříkané izolační pěny HEATLOK SOY® a SEALECTION® 500 jsou vhodné pro všechny typy obytných, komerčních nebo průmyslových objektů, včetně ekologických a energeticky úsporných staveb.

Chystáte se zateplit Váš dům? Obraťte se na zkušené odborníky! Firma COMFORT působí na českém trhu od roku 1995. Zabývá se dovozem, prodejem i montáží zatepleného a odvětraného fasádního obkladu VINYL SIDING. O profesionalitě firmy svědčí více než 4000 realizovaných zateplených odvětraných fasád na stavbách po celé České republice i v ...

Práce: - hydroizolace, tepelná izolace střech - opravy plochých střech - opravy světlíků - klempířské práce - izolace základů staveb proti vlhkosti.

Martin Turoň se zaměřuje na montáž tepelných čerpadel a klimatizací.

DASPRA BUILDING s.r.o. se zaměřuje na izolaci rodinných i firemních objektů, instalaci rekuperace, termografickým měřením a snižování energetické náročnosti budov.