VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prodej, pokládka - podlahy - PVC - koberce - lino - laminátové polovoucí podlahy - dřevěné podlahy. Podlahářské práce.

Truhlářské práce, výroba - kuchyně na míru - vestavné skříně.

Kovovýroba, dodávka, montáž: - ocelové protipožární dveře, okna, stěny - ocelové konstrukce - zámečnické prvky pro stavebnictví. - prosklené fasádní stěny - atypické prosklené i plné stavební uzávěry.

Firma K&P Stavby Therm s.r.o. se sídlem v Uničově se zaměřuje na realizaci staveb od drobných stavebních úprav, přes rekonstrukce či zateplování, až po celé objekty, novostavby nebo stavby na klíč včetně zajištění základové desky. Také poskytujeme prodej stavebního materiálu a půjčovnu lešení. Své služby zajistíme v celém Olomouckém kraji. ...

Společnost Hroší stavby Morava a.s. se svojí činností zaměřuje na dopravní a pozemní stavitelství. Provádíme veškeré stavební práce, zajistíme vypracování projektové dokumentace i samotnou realizaci. Naše společnost dále provozuje nákladní dopravu a disponujeme vlastním vozovým parkem. Dopravní stavby: - kolejové stavby, výstavba i ...

Výroba: -3D modely pomocí CNC technologie. -formy pro vakuové tvarování plastů. -modelová zařízení pro slévárny.

Projektování a provádění prací v oblasti: - voda a kanalizace - topení. Montáž: - plynové kotle - kogenerační jednotky - tepelná čerpadla - elektrokotle.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Nástrojářství. Nástrojářské práce. Instalatérské práce. - vodoinstalatérství, rozvody vody - topenářství, topenářské práce, instalace topení.

Provádění izolací: - mosty - spodní stavby - střechy. Prodej: - izolační materiály - plyn.

Kominictví. Topenářství. Prodej: - příslušenství ke kotlům - kachlová, krbová kamna - krbové a komínové vložky - krbové nářadí - bojlery - sporáky - tuhá paliva.

Restaurátorské práce: - kompletní restaurování kamenosochařských památek a součástí architektury - restaurování uměleckých děl a objektů z kamene, umělého kamene, štuku a sádry se zajištěním a koordinací dalších restaurátorů s příslušným povolením MKČR a ostatních subdodavatelů z oboru uměleckých řemesel a jejich restaurování - ...

Malířské a natěračské práce - provádíme malby a nátěry interiérů, exteriérů i speciální protipožární nátěry.

Truhlářství, výroba: - nábytek

Prodej, realizace, pokládka: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - marmolea - PVC - korkové podlahy Podlahářské práce.

Práce, řemeslo: - zedník - zednictví

Činnost: - výkopové práce - stavba výtahových šachet - laminování záchytných jímek - demoliční práce - zámečnické práce Výstavba a rekonstrukce výtahů. Likvidace starých technologií a nádrží na PHM. Dodávka, montáž: - kotelny - technologie čerpacích stanic.

Truhlářství, zakázková výroba: - nábytek - kuchyně - obývací a dětské pokoje

Firma J.V.G. Livex spol.s r.o. v Olomouci se zaměřuje na rekonstrukci a realizaci bytového jádra, bytů a koupelny. Provozujeme také specializovanou prodejnu s vodoinstalatérským materiálem, kde si vyberete veškerou stavební chemii, koupelnový nábytek nebo kompletní systém plastových rozvodů vody. Provádíme také dodávku venkovních a vnitřních ...

Návrh, realizace, opravy, renovace: - moderní krby - kachlová kamna - kuchyňské kachlové sporáky. Vodo-topo-plyn.

Firma JEŽEK - elektro s.r.o. se sídlem v Tršicích nedaleko Olomouce poskytuje služby v oboru elektro revize a to nejen pro firmy a státní organizace, ale také pro širokou veřejnost. Zaměřuje se na kvalitní a profesionální revize budov, hromosvodů, domů i novostaveb včetně zajištění energetického servisu. Veškeré elektro revize provádíme s vysokou ...

Činnost - soustružení, frézování - dělení - svařování a obrábění kovových materiálů.

Stolařství, výroba: - nábytek na míru.