VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
kontroly a výměny regulátorů tlaku plynu GMR Skuteč: typ ALz - 6U/AB, BD, typ RP - 6, RP - 10 typ ALz 8

Pronájem montážní zdvihací plošiny o celkové hmotnosti 3300kg. Opravy a čištění okapů-svodů, rizikové kácení stromů, elektrikářské, zednické, malířské, klempířské práce ve výškách, instalace reklam a bannerů, mytí oken, zábrany proti holubům.

Čalounické práce. Opravy čalounění - sedačky, židle, křesla. Výroba čalouněného nábytku.

Práce: - tesařské -pokrývačské -klempířské -natěračské -izolatérské -zednické

Montáž, opravy a revize elektrických zařízení do 1KW.

Natírání: - okna - dveře - obložení - ploty - betonové podlahy - dřevěné podlahy - sokly - radiátory - střechy - svody. Malování: - byty - nebytové prostory - kanceláře - chodby - skladové haly.

Kovovýroba, zámečnická výroba. Výroba finálních výrobků i polotovarů: -potrubní svářence a tvarovky -ocelové násypky -šnekové dopravníky -ocelové haly -věžové vodojemy. Provozovna: Slatinice 395.

elektroinstalace, hhromosvody, podlahové vytápění, revize, poradenství

Kovovýroba Stavební práce: - zednictví - kovářství - zámečnictví.

Tesařství. Klempířství. Pokrývačství.

Výroba, montáž: - řízená ventilace i rekuperace - rekuperační větrání a vysoušení obytných místností

Maloobchod, opravy, servis: - kočárky, autosedačky, dětské zboží a veškeré doplňky. Prodej: - kočárky autosedačky - dětské zboží, - ohrádky, postýlky - ostatní doplňky. Opravy a úpravy: - kabelky, batohy, tašky cestovní, kufry - oděvy, prádlo, ostatní. Zakázkové šití: - ložní povlečení, oděvy, ostatní. - drukování.

Nabídka domovních instalatérských prací. Montáž topení, plynoinstalatérské práce.Opravy a výměny.

Zakázková výroba: - bytový nábytek - kancelářský nábytek - nábytek na klíč - kuchyňské linky.

-Truhlářství, výroba a montáž nábytku -Prodej frézované kulatiny -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod

Činnost: - elektroinstalace - revize - projekce elektroinstalací - projektování fotovoltaických elektráren, zařízení - Facility management (správa a údržba budov) - fotovoltaika - inteligentní budovy

Zámečnické práce: - vrata, dveře - kovokontrukce - zábradlí - mříže.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - průmyslové areály a stavby - rekonstrukce a revitalizace panelových domů - zemní práce - sádrokartonové konstrukce - zateplování fasád - průmyslové podlahy.

Chlapi v akci - Hodinový manžel. Práce: - drobné i větší řemeslné práce, stavební a údržbové - v domácnosti, kanceláři, či ve firmě - autodoprava, stěhování.

Studnař, studnařské práce: -studny kopané, vrtané, ražené -čištění, hloubení, regenerace studní. Montáž, dodávka, revize: -čerpadla ponorná i kalová -domácí vodárny -rozvody vodoinstalací v RD -rozvody el. instalací v RD -rekonstrukce bytových jader.

Montáž: - suché stavby - zateplovací systémy.

Čalounictví: - Restaurování kočárů. - Restaurování kočárků - čalounění automobilů.