VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Řemeslo: - stavební zámečnictví - atypické výrobky - nerezová zábradlí, madla - automatické dveřní systémy. Provozovna: Dolní Hejčínská 25, Olomouc.

Odborné malířské a natěračské služby: - malování interiérů a exteriérů (byty, rodinné domy, kanceláře, schodiště, komerční prostory) - nátěry oken, dveří, podlah, střech, konstrukcí, radiátorů aj. Přípravné práce před započetím zakázky - přikrytí podlah, nábytku, drobné zednické práce a také úklid. Po dohodě se zákazníkem pracujeme s ...

Kovoobrábění svařování, lisování pro automobilový průmysl

Nabízí: -projektování pozemkových úprav -zpracování geometrických plánů -výkon zeměměřických činností -projektová činnost ve výstavbě -geografické informační systémy -činnost technických poradců v oblasti zemědělství a lesnictví.

Návrhy, projekty, realizace a servis: - elektroinstalace, zabezpečovací zařízení a kamerové systémy, domácí automatizace a inteligentní elektroinstalace.

Prodej řezaných, hrnkových, sušených a umělých květin a Hand made výrobků, např. bižuterii, patchworkové zboží, malování portrétů na zakázku a energetické obrázky. Rozvoz květin. Dále se zabýváme ezoterikou - intuitivní tarot, terapie EFT, intuitivní masáž, Reiki, automatická kresba atd.

Vyrábíme a dodáváme nízkoenergetické a pasivní dřevostavby na klíč, rodinné a průmyslové objekty, sádrokartony a podhledy. Realizujeme dřevostavby z unikátního systému K-KONTROL.

Autoservis pro automobily: - osobní - dodávkové - nákladní - tuzemské i zahraniční výroby. Truhlářství, sedlářství: - František Orság, tel.: 737704607, 585039503.

Výroba - čtyřhranné a kruhové potrubí do vzduchotechniky - atypické potrubí na zakázku - zámečnické a klempířské prvky.

Zednictví - rekonstrukce koupelen - elektroinstalační práce - zednické práce - vodoinstalatérské a topenářské práce.

Kovovýroba - sériová výroba nejrůznějších jemných a přesných rotačních součástek - obrábění kovu i plastu na CNC obráběcích strojích.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - ložnice - kancelářský nábytek.

Strojírenská dílna - soustružnické a frézařské práce - stříhání a ohýbání plechu - řezání - zkružování profilů - svařování.

Kovoobrábění - CNC obrábění - frézování - broušení - vrtání - CNC programování - výroba náhradních dílů.

Vodo topo - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Zednické a štukatérské práce - opravy fasád - zateplování a rekonstrukce fasád.

Provádíme : -údržby nemovitostí pro majitele nemovitostí, bytová družstva -malířské, natěračské práce - úklidové práce. Zajišťujeme : - elektroinstalace údržba, opravy, nové rozvody, stavební dělníky, pomocné -stavební práce -oklepy omítek -sekání drážek, výkopy, ... Vše za bezkonkurenční ceny, rychle a kvalitně.

Hapel Český výrobce dámské módy: - šaty, halenky, sukně, společenské šaty a komplety převážně z úpletu.

Kovovýroba: - zábradlí, schodiště, mříže, ocelové konstrukce. Drobné zámečnické práce. Lisování. Ohraňování na CNC lisech-3m 180T 2m 100T Svařování-nerez, hliník.

Umělecké kovářství, zámečnictví, kovovýroba.

Zakázková výroba, montáž: -interiérový nábytek -čalounění dveří -shrnovací dveře a stěny. Čalounické práce: -sedací soupravy, křesla -renovace čalouněného nábytku -autočalounění -zdravotnické zařízení -izolační čalouněné dveře.

Klempířství, pokrývačství a hydroizolace plochých střech a teras.

Společnost Smětal s.r.o. se sídlem v Bystrovanech u Olomouce se zaměřuje na kontejnerovou dopravu a nakládáním s odpady včetně recyklace stavební suti, pro kterou využívá vlastní recyklační centrum. Kontejnery si můžete vybrat ze tří základních typů dle vaší potřeby. Také vám rádi zajistíme prodej písku a štěrku. Mezi naši další činnost také patří ...

Broušení nástrojů a nářadí. Pondělí: 9-17 hod. Středa: 9-17 hod. Sobota: 9-12 hod.